Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Υπό στενή παρακολούθηση ο Ολιβέιρα - Αλλαγμένος ο ΠΑΟΚ με Λεβαδειακό

Υπό στενή παρακολούθηση ο Ολιβέιρα - Αλλαγμένος ο ΠΑΟΚ με Λεβαδειακό

Ο Νέλσον Ολιβέιρα στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό βρήκε ξανά δίχτυα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ύστερα από περίπου 14 μήνες.

Ο Πορτογάλος επιθετικός, που είχε μία γεμάτη παρουσία στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, αποχώρησε τραυματίας, νιώθοντας ενοχλήσει στο πόδι.

Η μαγνητική, στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης του Δικεφάλου του Βορρα, βγήκε «καθαρή», με τους ανθρώπους της ομάδας να αναφέρουν πως η κατάσταση του Ολιβέιρα θα αξιολογείται καθημερινά ενόψει του αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό (9/10, 16:30).

Η παρουσία του τόσο σε αυτό το παιχνίδι όσο και στα υπόλοιπα, που ακολουθούν, κρίνεται απαραίτητη, ειδικά αυτή την περίοδο που απουσιάζει εξαιτίας της θλάσης που υπέστη και ο Μπράντον Τόμας.

Τέλος, παραμένει ερωτηματικό για το ματς με τον Λεβαδειακό η συμμετοχή του Κουλιεράκη, ο οποίος πάντως έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Αν αισθάνεται καλά, τότε θα παίξει δίπλα στον Ίνγκασον στο κέντρο της ασπρόμαυρης άμυνας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να σκέφτεται να προβεί και σ’ άλλες αλλαγές.