Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ: Εξελίξεις με Ρέτσο στον Ολυμπιακό - Επαφές με τοπ εξτρέμ - Σενάριο για Αμαβί

ΒΙΝΤΕΟ: Εξελίξεις με Ρέτσο στον Ολυμπιακό - Επαφές με τοπ εξτρέμ - Σενάριο για Αμαβί

Ο Ολυμπιακός θέλει απόψε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League και παράλληλα «τρέχει» τα μεταγραφικά.

Πριν τον επαναληπτικό με τον Απόλλων Λεμεσού (25/8, 22:00), άλλωστε, θα φτάσει στην Ελλάδα ο Χουάνγκ Ουί-Τζο (25/8, 17:00).

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στη μεταγραφή του Παναγιώτη Ρέτσου.

Πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο 24χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός είχε χθες συζήτηση με τη Βερόνα για να λυθεί το συμβόλαιό του.

Αυτό λέγεται ότι θα γίνει εντός της ημέρας, με τον διεθνή στόπερ να παίρνει άμεσα τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα, καθώς η συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τριετές συμβόλαιο είναι δεδομένη.

Ο Ολυμπιακός, όμως, συνεχίζει να κινείται για την ενίσχυσή του και στις θέσεις των ακραίων επιθετικών. Εδώ και μέρες έχετε ενημερωθεί για το έντονο ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον «ζογκλέρ» Άνταμ Ουνάς και τις επαφές που έχουν ήδη ξεκινήσει τόσο με την πλευρά του ποδοσφαιριστή όσο και με τη Νάπολι.

Ο Ολυμπιακός θα ήθελε ιδανικά να «κλείσει» τον 25χρονο βιρτουόζο αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό, καθώς είναι παίκτης που ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που θέλει ο Κάρλος Κορμπεράν. Αλλά επειδή στον Πειραιά θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για όλα, συνεχίζουν τις επαφές και με άλλους τοπ εξτρέμ.

Τέλος, από τη Γαλλία βγήκε ένα σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να είναι στην κουβέντα για την απόκτηση του 28χρονου αριστερού μπακ της Μαρσέιγ, Ζορντάν Αμαβί.

Από τη Μασσαλία προέκυψε ότι οι ερυθρόλευκοι ρώτησαν και έμαθαν λεπτομέρειες για το στάτους του έμπειρου αμυντικού στην ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ και ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του.

Ο Αμαβί δεν υπολογίζεται από τον Κροάτη πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ. Πέρυσι είχε παραχωρηθεί δανεικός στη γαλλική Νις για έξι μήνες, ενώ φέτος ήδη έχουν φτάσει πολλές προτάσεις για την παραχώρησή του, με τελευταία αυτή της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την οποία φέρεται να απέρριψε ο παίκτης.