Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΙΧΑΪ

Πρόταση της Φαμαλικάο στον ΠΑΟΚ για Μιχάι

Η Φαμαλικάο έχει προσεγγίσει τον ΠΑΟΚ, εκφράζοντας ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ενέα Μιχάι με καθεστώς συνιδιοκτησίας, ωστόσο, ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία με τους Θεσσαλονικείς.

Κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, υπήρξε το πρώτο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ενέα Μιχάι, ωστόσο, με τον Ιβάν Νάσμπεργκ να δεσμεύεται από την Βαλερένγκα μέχρι τις 31 Ιουλίου, ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε σε διαδικασία αποσυμφόρησης του ρόστερ και συζητήσεων για την επόμενη ημέρα δεδομένης και της Ευρώπης.

Πλέον, αριθμητικά ο ΠΑΟΚ μετρά στα στόπερ τους Ίνγκασον, Κάργα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκη και Μιχάι ενώ αναμένεται από Οκτώβριο να προστεθεί και ο Μιχαηλίδης για τις εγχώριες διοργανώσεις. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, αν κάποιος μπορεί να αποχωρήσει για να ανοίξει χώρος στο ρόστερ, αυτός είναι ο Ενέα Μιχάι, για τον οποίο έγιναν διάφορες «ζυμώσεις» στην ποδοσφαιρική αγορά!

Τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει ενδιαφέρον από την Πορτογαλία και συγκεκριμένα την Φαμαλικάο για την αγορά των 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή (σ.σ. δεν προκύπτει χρηματικό αντίτιμο για την ώρα, παρά μόνο κάποια bonus) αλλά μέχρι στιγμής δεν υφίσταται συμφωνία με τους ασπρόμαυρους, με τα δεδομένα να είναι συγκεκριμένα...

=