Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαϊάμι Χιτ

ΒΙΝΤΕΟ: Πανικός στους Χιτ με τους Χάσλεμ, Μπάτλερ!

Τι κι αν οι Χιτ είναι πρώτοι στην Ανατολή; Φαίνεται πως στο εσωτερικό της ομάδας δεν είναι όλα ρόδινα. Στον αγώνα με τους Γουόριορς και μετά από ένα σερί 19-0 σε βάρος του Μαϊάμι, σε τάιμ άουτ έγινε πολύ σοβαρό επεισόδιο. Ο Ουντόνις Χάσλεμ, που δεν αγωνίζεται αλλά ως «παλιός» έχει λόγο στην ομάδα, έκανε παρατηρήσεις στον Τζίμι Μπάτλερ και ο ηγέτης της ομάδας σηκώθηκε να ζητήσει τον λόγο. Οι δύο παίκτες αντάλλαξαν κουβέντες και χρειάστηκε να παρέμβουν οι συμπαίκτες τους για να μην έρθουν στα χέρια.

Ο προπονητής, Έρικ Σπόελστρα, έγινε έξαλλος και απευθύνθηκε κυρίως στον Μπάτλερ, με τον οποίο είχε επίσης έντονο διάλογο, ενώ φανερά εκνευρισμένος πέταξε με δύναμη το πινακάκι του στο παρκέ.

Μετά τον αγώνα ο κόουτς της ομάδας προσπάθησε να υποβαθμίσει το περιστατικό. «Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα και όλα αρχίζουν από τους ηγέτες και τους βετεράνους μας. Ξέρω πώς μπορεί να φάνηκε προς τα έξω, αλλά αυτή είναι η γλώσσα του σώματός μας και το προτιμούμε από το να παίζουμε χωρίς πάθος. Κάποιες στιγμές μέσα στη σεζόν σε διαμορφώνουν. Μπορεί και μέσα από τέτοιες εντάσεις να γίνεις καλύτερος. Χρειαζόμασταν μια τέτοια κλωτσιά στον πισινό μας», ανέφερε.