Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Το ΝΒΑ χαλάει τη φιέστα του «Ντούντα» - Απαγόρευσε σε παίκτες να αγωνιστούν

Το ΝΒΑ χαλάει τη φιέστα του «Ντούντα» - Απαγόρευσε σε παίκτες να αγωνιστούν

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα τιμηθεί από την ΚΑΕ Ολυμπιακός με ένα εντυπωσιακό φιλικό (20:00) και θα πει «αντίο» στους πάγκους, αλλά στην ομάδα επίλεκτων του δεν θα αγωνιστούν τελικά οι NBAers.

Η βραδιά θα είναι ιδιαίτερη σήμερα (20/9) στο ΣΕΦ, αφού ο «Ντούντα» θα τιμηθεί και το «παρών» στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα δώσουν πάρα πολλά αστέρια του παρόντος και του παρελθόντος. Ο Ίβκοβιτς έχει «μαζέψει» αρκετούς ανθρώπους με τους οποίους έχει συνεργαστεί, καθώς και φίλους του και το αποτέλεσμα αναμένεται εντυπωσιακό.

Ωστόσο, προέκυψε ένα ζήτημα της τελευταίας στιγμής και αφορά στη συμμετοχή των NBAers στο φιλικό. Ο «Ντούντα» έχει δημιουργήσει μία ομάδα... επίλεκτων, την οποία θα κοουτσάρει στο φιλικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Πάντως, θα υπάρχουν διαφορές και ελλείψεις σε σχέση με το αρχικό πλάνο. 

Συγκεκριμένα, οι παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες του ΝΒΑ (Μπογκντάνοβιτς, Σάριτς, Μαριάνοβιτς, Κορκμάζ) θα βρίσκονται στο ΣΕΦ, αλλά δεν θα παίξουν στο φιλικό λόγω... «μαγικού κόσμου». 

Αργά το βράδυ της Τρίτης (19/9) υπήρξε επικοινωνία με τις ομάδες των παικτών και οι διοργανωτές ενημερώθηκαν πως, παρά τη σύμφωνη γνώμη των ομάδων για συμμετοχή των παικτών, το ίδιο το ΝΒΑ σήκωσε απαγορευτικό! Έτσι, οι τέσσερις παίκτες θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την άκρη του πάγκου.