Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο Μπράνταριτς

Έχασε 1-0 η Ριέκα από την Όσιγιεκ. Χτύπησε ο Μπράνταριτς, τέλειωσε με 9 η αντίπαλος του Ολυμπιακού!

Όλα στραβά πήγαν για την Ριέκα στο εκτός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στην Κροατία με την Όσιγιεκ .

 Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play off του Champions League έχασε 1-0 σ΄ένα σκληρό παιχνίδι, όμως παράλληλα έχασε και τον αρχηγό της, τον Μπράνταριτς που τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Η Ριέκα έπαιξε με μεγάλο εκνευρισμό από την αρχή του αγώνα ο οποίος στην εξέλιξη έγινε μεγαλύτερος όχι μόνο λόγω του γκολ που δέχθηκε (με πέναλτι του Μπάρισιτς στο 11΄) και του τραυματισμού του Μπράνταριτς (στο 21΄) , αλλά και του γεγονότος ότι  έμεινε με δέκα παίκτες (στο 33΄) αφού αποβλήθηκε ο Βέσοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παρ΄ότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες η Ριέκα πίεσε την αντίπαλό της , πήρε την κατοχή και προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, χωρίς όμως να κάνει την μεγάλη φάση στην άμυνα της  Όσιγιεκ που μετά το γκολ γύρισε πίσω. Αντίθετα, σε αρκετές περιπτώσεις η Ριέκα έμεινε εκτεθειμένη στην άμυνα και έδωσε το δικαίωμα στην γηπεδούχο ομάδα να φτάσει σε φάσεις στην αντεπίθεση …

Στο δεύτερο μέρος η Ριέκα, για έναν ανεξήγητο λόγο, γύρισε στην άμυνά της.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Όσιγιεκ να πάρει τα ηνία του αγώνα και να χάσει ευκαιρίες για να «κλειδώσει» τη νίκη με πιο χαρακτηριστική ένα δοκάρι (63΄) με τον Εγιούπι.

Η Ριέκα γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα (σε τέσσερις αγώνες) και πλέον παίζει την Παρασκευή με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο ντέρμπι…

Λίγα πράγματα από την Ριέκα . Το μόνο που έδειξε είναι ότι παίζει σκληρά καθώς σχεδόν όλοι οι παίκτες της πήραν κίτρινη κάρτα .Στο τέλος αποβλήθηκε και ο  Μάλες και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με …εννιά παίκτες.

ΡΙΕΚΑ: Σλούγκα, Βέσοβιτς, Ελέζ, Ζούπαριτς, Ζούτα, Μπράνταριτς (21’ Μάλες), Μίσιτς, Κβρέζιτς (77΄ Γιέλιτς), Γκόργκον, Χέμπερ και Γκαβράνοβιτς (45΄Μάρτιτς)

ΟΣΙΓΙΕΚ: Μαλένικα, Σόρσα, Σκόριτς (61’ Λούκιτς), Λέστζακ, Μπαρίσιτς, Μιότς, Μουτζάριτσα, Μποκσάι(83΄Γκρκιτς), Λόπα (75΄Πούσιτς), Γκρέζντα ,Εγιούπι