Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο Σάββας που τους θέλει όλους... Ρομαό, ο Μοντέστο που αλλάζει θέση και το Καμπ Νου

Ο Σάββας που τους θέλει όλους... Ρομαό, ο Μοντέστο που αλλάζει θέση και το Καμπ Νου

Η προσπάθεια ανάτασης στον Ολυμπιακό συνεχίζεται. Ανάτασης και αναδιοργάνωσης καθώς μετά την έλευση του Τάκη Λεμονή είναι σαφής η πρόθεση να αξιοποιηθούν οι παίκτες αλλά και τα στελέχη της ομάδας.

Όσον αφορά τους παίκτες αυτός που καταβάλει προσπάθεια να βοηθήσει τον Τάκη Λεμονή να πάρει από αυτούς όσα περισσότερα γίνεται είναι ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Στο πλαίσιο αυτό, ως εκπρόσωπος της διοίκησης είχε τετ-α-τετ με τον Αλεξί Ρομαό, τον οποίο και αποθέωσε, και στη συνέχεια τόνισε πως πρέπει όλοι οι «ερυθρόλευκοι» να αλλάξουν μυαλά, και από εδώ και στο εξής να κερδίζουν όλους τους αγώνες. 

«Εγώ θέλω άνδρες μέσα στην ομάδα. Θέλω όλοι να παίζουν σαν κι εσένα. Να φοράνε τη φανέλα και να πεθαίνουν μέσα στο γήπεδο. Εγώ παίρνω το μέρος σας και σκίζομαι για σας, αλλά κι εσείς πρέπει να κάνετε τη δουλειά σας. Να το βάλετε καλά στο μυαλό σας ότι το πρωτάθλημα δεν θα το πάρουμε πιστεύοντας ότι τα παιχνίδια θα τα κερδίζουμε απλά επειδή είμαστε Ολυμπιακός. Με τέτοια νοοτροπία μπορεί να χάσουμε κι από τη χειρότερη ομάδα. Τους είδατε και τους αντιπάλους μας ποιοι είναι. Με το που πάνε να ξεφύγουν, χάνουν», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωρίδης.

Όσον αφορά την αναδιοργάνωση, στο πλαίσιο αυτής ο Φρανσουά Μοντέστο αλλάζει πόστο. Μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ, στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, είχε γίνει γνωστό πως «τελείωσε» η συνεργασία του  με την πειραϊκή ΠΑΕ. 

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει εντελώς, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γάλλος θα αναλάβει χρέη σκάουτερ στον σύλλογο και στη θέση του κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα βρεθεί ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος μέχρι πρότινος παρακολουθούσε υποψήφιους στόχους της ομάδας.

Παράλληλα με όλα αυτά, οι ερυθρόλευκοι ζουν και πλέον σε ρυθμούς Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός έχει προμηθευτεί 4.000 εισιτήρια για το ματς του Καμπ Νου και ήδη τα 1.000 από αυτά έχουν διατεθεί.

Όσο για την Μπαρτσελόνα, οι «Μπλαουγκράνα» θα έχουν στο Καραϊσκάκη την υποστήριξη 1.000 οπαδών τους για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής.