Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο Παναθηναϊκός θέλει να αρπάξει Βάργκας

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αρπάξει Βάργκας

Την περίπτωση του Ρόναλντ Βάργκας εξετάζει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και θεωρούν ότι μία από τις θέσεις στις οποίες χρειάζονται ενίσχυση είναι αυτή του εξτρέμ.

Για την εν λόγω θέση, λοιπόν, ένας από τους ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν είναι ο 31χρονος Βενεζουελανός άσος της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο διεθνής παίκτης δεν έχει δεχθεί ακόμα πρόταση από την «Ένωση» για ανανέωση του συμβολαίου του και ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Νίκος Λυμπερόπουλος, έχει προσεγγίσει την πλευρά του μιλώντας με τον μάνατζέρ του, ο οποίος, μάλιστα, αρχικά έδειξε θετικός.

Στον Παναθηναϊκό έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να μπουν σε πλειστηριασμό, ωστόσο έχουν το πλεονέκτημα του ότι ουσιαστικά προσφέρουν στον Βάργκας θέση βασικού, την οποία φέτος στην ΑΕΚ δεν έχει (σε αντίθεση με πέρυσι).

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά γενικώς στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού για τη νέα χρονιά τίποτα ακόμα δεν είναι δεδομένο και καμία απόφαση δεν έχει παρθεί. Το μπάτζετ και ο αριθμός των προσθηκών που θα γίνουν, δε, θα εξαρτηθούν από τη θέση που θα πάρουν οι «πράσινοι» στο πρωτάθλημα και από τις αποχωρήσεις παικτών.

Αν δεν φύγουν οι δανεικοί, Εμποκού και Κλωναρίδης, μπορεί οι μεταγραφές να μην ξεπεράσουν τις τέσσερις (σ.σ. στο «τριφύλλι» στόχος είναι να μη φύγει κανείς βασικός από το υπάρχον ρόστερ).

Πάντως, όλα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν προς το τέλος Μαΐου, όταν και θα ξεκινήσει το βασικό κομμάτι του «πράσινου» σχεδιασμού, ενώ στην ομάδα φαίνεται πως θέλουν οι βασικές μεταγραφές να έχουν ολοκληρωθεί πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας, ώστε να μπορέσει να μονταριστεί η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα.