Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νέα φημολογία για πώληση του Μολέδο

Νέα φημολογία για πώληση του Μολέδο

Δεν το έχει η μοίρα του Παναθηναϊκού να ηρεμήσει από τον Ροντρίγκο Μολέδο το φετινό καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα η ηρεμία που ακολούθησε την προφορική συμφωνία μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της διοίκησης για την επέκταση του συμβολαίου του έως τον Ιούνιο του 2020, αποδείχτηκε σύντομη. Διότι στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα των τελευταίων ημερών, η πώληση του Βραζιλιάνου επανέρχεται στην επικαιρότητα.

Μάλιστα μία φημολογία έχει ως "πηγή" τον ατζέντη του Μολέδο, Ζόρζε Μασάντο.

Ο μάνατζερ ψάχνεται στην Τουρκία, αναζητώντας ομάδα που θα προσφέρει στον πελάτη του συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές και ταυτόχρονα, θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού. Μόνο που η αναζήτηση του δεν έχει τελεσφορήσει προς το παρόν.

Αυτή είναι η δεύτερη απόπειρα του Μασάντο, με την πρώτη να χρονολογείται τον προηγούμενο Μάιο, όταν είχε προσεγγίσει την Ιντερνασιονάλ και την Μπεσικτάς. Τότε, παρά τις αρχικές "διαρροές" στον Τύπο για μεγάλα ποσά, η βραζιλιάνικη ομάδα και η τουρκική έκαναν μικρές προτάσεις στον Παναθηναϊκό που απορρίφθηκαν αμέσως.

Ανάλογη είναι η πεποίθηση που επικρατεί και για την τωρινή έρευνα του. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι επιφυλακτική με τον Βραζιλιάνο ατζέντη και θα αξιολογήσει κάθε κρούση που θα δεχτεί.

Πάντως προτεραιότητα είναι η παραμονή του Μολέδο και η ενεργοποίηση της προφορικής συμφωνίας που είχε επιτευχθεί στα τέλη Ιουνίου. Για αυτό, έχει καλέσει τον Μασάντο στην Αθήνα στις επόμενες ημέρες, ώστε να συζητήσουν την υπόθεση.