Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παναθηναϊκός: Ο... πονοκέφαλος Τσάβες - Οι σκέψεις για διακοπή συμβολαίου, ο αντικαταστάτης και τα χρωστούμενα

Παναθηναϊκός: Ο... πονοκέφαλος Τσάβες - Οι σκέψεις για διακοπή συμβολαίου, ο αντικαταστάτης και τα χρωστούμενα

Όλα τα είχε ο Παναθηναϊκός, ήρθε και η απόφαση του Αντρές Τσάβες να πάρει άδεια από τη... σημαία, προκειμένου να ταξιδέψει στην Αργεντινή και εξεταστεί από τον γιατρό της Μπόκα για τις ενοχλήσεις στο σημείο που είχε υποστεί τη θλάση.

Όπως είναι φυσικό οι «πράσινοι» έγιναν έξαλλοι με την κίνηση του Αργεντινού, ενώ ο μάνατζέρ προσπάθησε να καθησυχάσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού λέγοντάς τους πως ο παίκτης θα επιστρέψει.

Σύμφωνα με αναφορές στον αθλητικό Τύπο στον Παναθηναϊκό σκέφτονται τη διακοπή συμβολαίου και αν συμβεί αυτό, τότε το τριφύλλι θα προχωρήσει σε αντικαταστάτη με χαμηλό κόστος.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν άμεσα και εξαρτάται από τις κινήσεις του Τσάβες και αν επιστρέψει σύντομα, όπου σε αυτή την περίπτωση ο παίκτης θα τιμωρηθεί με πρόστιμο.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και ανοιχτά οικονομικά ζητήματα. Αρχικά ο Τσάβες, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού, δεν έχει λάβει τη δόση του Οκτωβρίου με το συμβόλαιό του να φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ μεικτά ετησίως. Επίσης ούτε η Μπόκα έχει πάρει κάποια δόση για τη μεταγραφή, κάνοντας υπομονή λόγω των οικονομικών προβλημάτων του Παναθηναϊκού.

Τα χρήματα που πρέπει να εισπράξει η Μπόκα είναι 1,3 εκατ. ευρώ (για το 50%), με τον Παναθηναϊκό να έχει πληρώσει μόνο τους φόρους της μεταγραφής, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν και ρήτρες σε περίπτωση καθυστερήσεων.