Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ

Έτοιμος για την Εθνική Σερβίας ο Πρίγιοβιτς

Ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας, Σλάβολιουμπ Μούσλιν, μαζί με τον βοηθό του, Ζόραν Φιλίποβιτς, θα βρεθούν την Τετάρτη στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσουν τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

 

Η ΦΙΦΑ επέτρεψε στον επιθετικό του ΠΑΟΚ να αγωνιστεί με τους "Πλάβι" και έτσι οι εκλέκτορες θα κάνουν το ταξίδι στην Αθήνα για να τον δουν αγωνιζόμενο στο παιχνίδι του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό και  να διαπιστώσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

"Λίγο πολύ όλα είναι γνωστά. Ο κόουτς γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση κάθε ποδοσφαιριστή. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι όλοι να είναι υγιείς, για τις επόμενες κλήσεις. Ήταν επιθυμεί μας να δούμε από κοντά τον Πρίγιοβιτς. Δεν είναι το ίδιο να παρακολουθείς την φόρμα των ποδοσφαιριστών, με το να τους βλέπεις ζωντανά, να αγωνίζονται. Ο Πρίγιοβιτς, είναι ένας σύγχρονος επιθετικός" δήλωσε στα Σερβικά ΜΜΕ ο Φιλίποβιτς.

Από την πλευρά του ο Πρίγιοβιτς έχει πολλές φορές δημόσια δηλώσει ότι ανυπομονεί για το ντεμπούτο του στην Εθνική Σερβίας και πως θέλει να τη βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει στη Ρωσία.

 

 

Σ.ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ