Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ολυμπιακός: Ο αποκλεισμός... μήνυμα στον Καρσελά, οι «σειρήνες» για τέσσερις και οι φευγάτοι

Ολυμπιακός: Ο αποκλεισμός... μήνυμα στον Καρσελά, οι «σειρήνες» για τέσσερις και οι φευγάτοι

Τελευταίος μήνας του χρόνου και για τον Ολυμπιακό, πέρα από τα αγωνιστικά στο προσκήνιο τίθενται πλέον και τα μεταγραφικά ζητήματα.

Μάλιστα πλέον κάθε κίνηση του Τάκη Λεμονή δείχνει να αποτελεί μήνυμα εν όψει Ιανουαρίου. Όπως για παράδειγμα ο αποκλεισμός του Μεχντί Καρσελά από την αποστολή για τον σημερινό αγώνα με τον Απόλλωνα. Αποκλεισμός, ο οποίος είναι ο δεύτερος συνεχόμενος κάτι που σίγουρα δεν είναι τυχαίο.  Πλέον, έχει εξελιχθεί σε... συνήθεια για τον Μαροκινό να βλέπει τα παιχνίδια της Super League είτε από τον πάγκο, είτε από την εξέδρα και όλα δείχνουν ότι το όνομά του θα συζητηθεί τον Ιανουάριο.

Την ίδια ώρα το ενδιαφέρον δύο αγγλικών ομάδων φαίνεται πως έχουν καταφέρει να προσελκύσουν ο Μπιορν Ένχελς και ο Ούρος Τζούρτζεβιτς. 

Οι δύο ποδοσφαιριστές, αν και βρίσκονται λίγους μήνες στον Ολυμπιακό, είχαν απασχολήσει και παλιότερα κάποιους συλλόγους από το Νησί, αφού είχαν ξεχωρίσει στην Μπριζ και την Παρτίζαν. 

Η Μπόρνμουθ ενδιαφέρεται για τον Βέλγο αμυντικό και η Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα έχει στρέψει την προσοχή της στον Σέρβο φορ. 

Μάλιστα, η Μπόρνμουθ προτίθεται να ενισχυθεί στα μετόπισθεν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνει κίνηση για τον Ένχελς.

Εκτός από τους Ένχελς, Τζούρτζεβιτς, δημοσίευμα της "malagahoy.es" υποστηρίζει ότι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάλαγα βρίσκονται για τα καλά οι Γιάγκος Βούκοβιτς και Αλμπέρτο Μποτία. Στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μάλιστα θεωρείται δεδομένο ότι ένας εκ των δύο θα καταλήξει στην ομάδα της Ανδαλουσίας στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Το γεγονός ότι ο Σέρβος διεθνής στόπερ χρειάζεται χρόνο συμμετοχής, με στόχο και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, που δεν βρίσκει στον Πειραιά κάνει πολύ πιθανή μια έξοδο του τον Γενάρη. Ο Μάριο Ουσίγιος ψάχνει για λογαριασμό της Μάλαγα έναν αριστεροπόδαρο στόπερ και προφανώς γνωρίζει την περίπτωση του Βούκοβιτς.

Η περίπτωση του Αλμπέρτο Μποτία είναι διαφορετική, καθώς εσχάτως παίρνει συνεχόμενα παιχνίδια και είναι δεδομένο πως βρίσκεται στα πλάνα του Τάκη Λεμονή. Από την άλλη, το συμβόλαιο του Ισπανού στόπερ ολοκληρώνεται στις 30/06/2018 και η Μάλαγα θα επιχειρήσει είτε να τον αποκτήσει σε χαμηλή σχετικά τιμή τον Γενάρη, είτε να αποσπάσει την υπογραφή του ως ελεύθερου από την 1/1, για το επόμενο καλοκαίρι.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας θέλει τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού να αποτελούν τις λύσεις που έχει ξεχωρίσει ο Ουσίγιος για το κέντρο άμυνας της Μάλαγα, υποστηρίζοντας πως μοιάζει αναπόφευκτο ένας εκ των δύο να γίνει κάτοικος Ανδαλουσίας πολύ σύντομα.