Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΖΑΜΠΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Οι εξηγήσεις Λουτσέσκου για τις... αντιδράσεις Ζαμπά!

Ο τηλεοπτικός φακός μετά την λήξη του ματς του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία έδειξε την... ένταση ανάμεσα στον Ζαμπά και τον Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος προπονητής είδε τον παίκτη του να περνά μπροστά του και έσπευσε να του δώσει το χέρι για να τον συγχαρεί, αλλά βρέθηκε προ εκπλήξεως.

Ο Βραζιλιάνος, που αυτή τη φορά δεν ξεκίνησε βασικός όπως συνέβη στο πρώτο ματς αλλά πέρασε στο 74' της ρεβάνς, τον αγνόησε.

Ο Λουτσέσκου του άρπαξε το χέρι, εμφανώς εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του, κάτι που έγινε ξεκάθαρο με την αντίδρασή του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αργότερα στην συνέντευξη τύπου επισήμανε σε σχετική ερώτηση ότι έκανε κάποιες παρατηρήσεις στον Βραζιλιάνο για αντιδράσεις του μέσα στο γήπεδο τον χρόνο που αγωνίστηκε λέγοντας:

"Ο Ζαμπά είναι ένας νεαρός σε ηλικία παίκτης. Ήθελε πολύ να παίξει, να αγωνιστεί, παρόλα αυτά μπήκε στο παιχνίδι και επειδή δεν κατάφερε να σκοράρει σε μία καλή φάση που είχε ήταν απογοητευμένος.

Η άλλη στιγμή ήταν όταν έκανε κάποιες ντρίμπλες στο 3-0. Όταν το σκορ είναι τέτοιο μπορεί αυτό να δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα, αλλά μπορεί και να δείξει ασέβεια στον αντίπαλο. Μιλήσαμε, το κατάλαβε και είναι όλα εντάξει".