Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γκου γχελ

ΒΙΝΤΕΟ: Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς έστειλε εκτός Conference Μπάρκα και Ουτρέχτη!

Θρίαμβος για την Γκόου Αχέντ Ιγκλς στην Ολλανδία στον τελικό για την έξοδο στο Conference League της νέας σεζόν!

Σε ένα ματς θρίλερ, η ομάδα του Ντέβεντερ ισοφάρισε στο 91' την Ουτρέχτη του Μπάρκα μέσα στο Stadion Galgenwaard, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί, λοιπόν, με γκολ στο 117' την… ξέρανε τελείως (1-2), ολοκληρώνοντας τη μεγάλη ανατροπή και παίρνοντας εκείνη το «εισιτήριο» για την Ευρώπη!

Η Ουτρέχτη είχε ανοίξει το σκορ με τον Φίρχεφερ στο 31'. Στο 86', όμως, και ενώ οι γηπεδούχοι δεν καθάρισαν τη νίκη, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Όσκαρ Φράουλο και από εκεί και πέρα επήλθε η κατάρρευση! 

Στο 91' ήρθε το 1-1 με αυτογκόλ, μάλιστα, του Φίρχεφερ και στο 117' ο Κράμερ νίκησε τον Μπάρκα για το τελικό 2-1, που έστειλε την Γκόου Αχέντ Ιγκλς στην Ευρώπη!

Οι οπαδοί της Ουτρέχτης, εξάλλου, μπούκαραν στο γήπεδο μετά την ήττα της ομάδας τους και κυνήγησαν τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τελευταία φορά, που έπαιξε εκτός συνόρων η Γκόου Αχέντ, ήταν τη σεζόν 2015-16, όταν είχε αγωνιστεί στα προκριματικά του Europa, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στον 1ο γύρο από τη Φερεντσβάρος. Ωστόσο, αρκετά παλαιότερα, είχε αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη, καθώς έχει συμμετοχές στο Κύπελλο Εκθέσεων του 1965-66 και στο Ιντερτότο των μακρινών ετών '67, '69 και '84.