Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σανέ

ΒΙΝΤΕΟ: Μπορεί και χωρίς τον Λεβαντόφσκι η Μπάγερν, «πεντάρα» η Μπαρτσελόνα

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε ό,τι ήθελε στο Μιλάνο και με το... φτωχό 2-0 επικράτησε της Ίντερ, δείχνοντας πως υπάρχει ζωή και χωρίς τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. 

Στο 25ο λεπτό Κίμιχ και Σανέ συνδυάστηκαν με τον δεύτερο να σκοράρει για το 1-0 με ωραίο πλασέ, αφού πέρασε τον Ονανά εύκολα για να «γράψει» το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε δεν άφησε καθόλου χώρο στην Ίντερ και το αναπόφευκτο συνέβη. 

Ο Κομάν με τον Σανέ «έκρυψαν» τη μπάλα σε μία φάση βγαλμένη από τα όνειρα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος γύρισε τη μπάλα και ο Ντ' Αμπρόζιο  στο 66' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2. Η Ίντερ είχε μία πολύ μεγάλη με τον Κορέα να κάνει το παιχνίδι... ροντέο όμως ο νεαρός έστειλε τη μπάλα άουτ σε τετ α τετ με τον Νόιερ και την Μπάγερν να δείχνει και φέτος ασταμάτητη και χωρίς τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μπαρτσελόνα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν. Η ομάδα του Τσάβι έστησε... πάρτι κόντρα στην ομάδα της Τσεχίας, την οποία συνέτριψε με 5-1 και με πρωταγωνιστή ποιόν άλλο; Τον Λέβα «καθάρισε» τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο.

Οι νέοι Κουντέ, Κεσί συνδιάστηκαν στο 13ο λεπτό με τον Ιβοριανό μέσο να κάνει το 1-0 με κεφαλιά, με τον Λέβα να πετυχαίνει σε δέκα λεπτά (34' -45') δύο τέρματα έπειτα από ασίστ των Ρομπέρτο, Ντεμπελέ για το 3-1 του ημιχρόνου, καθώς είχε μειώσει νωρίτερα η Πλζεν με τον Σικόρα.

Στον δεύτερο ημίχρονο ο Πολωνός στράικερ δε μπορούσε να μην δώσει στο «Καμπ Νου» αυτό που ζητούσε και έπειτα από ασίστ του Φεράν Τόρες, πέτυχε το πρώτο του χατ τρικ με τα «μπλαουγκράνα» χρώματα στο Champions League, δείχνοντας πως είναι ακόμα εδώ. Μάλιστα ο Ισπανός μέσος που έφτιαξε το 4-1 στο 67ο λεπτό έβαλε τέσσερα λεπτά μετά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ για το τελικό 5-1 στη Βαρκελώνη.