Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ - Τρομερή νίκη για την Μπριζ κόντρα στην Ατλέτικο

ΒΙΝΤΕΟ - Τρομερή νίκη για την Μπριζ κόντρα στην Ατλέτικο

Μπορεί το Βέλγιο να φημίζεται για τις σοκολάτες του, όμως η επίσκεψη της Ατλέτικο στην έδρα της Μπριζ αποδείχτηκε σκέτη πίκρα: οι γηπεδούχοι την κέρδισαν εύκολα (2-0) κι έκαναν το 3/3 στον όμιλο, την στιγμή που η ομάδα του Σιμεόνε παραπαίει στην 4η θέση.

Απίθανη, μοναδική η σταχτοπούτα του φετινού Champions League. Η ομάδα του Χόεφκενς ήταν γλύκα και κέρασε... πίκρα τους Ροχιμπλάνκος, έκανε το 3Χ3 χωρίς να δεχτεί γκολ (!) και συνέχισε την ξέφρενη πορεία της.

Η πρωτοπόρος του 2ου ομίλου Κλαμπ Μπριζ υποδέχτηκε την Ατλέτικο Μαδρίτης στο κατάμεστο Γιαν Μπρέιντελ, με την πρωταθλήτρια Βελγίου να προέρχεται από το εντυπωσιακό 4-0 στην Πορτογαλία.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 26ο λεπτό, όμως ο Μοράτα παρά την απίθανη κάθετη, δεν μπόρεσε να γράψει το 1-0 απέναντι στον Σιμόν Μινιολέ που κράτησε ανέπαφη την εστία του για ακόμα ένα παιχνίδι.

Δέκα λεπτά μετά, ωστόσο η Ατλέτικο του Σιμεόνε πλήρωσε τη χαμένη ευκαιρία του Άλβαρο Μοράτα. Ο Τζούντγκλα με εξαιρετική ενέργεια γύρισε στον Σόουα, που σε κενό τέρμα έβαλε φωτιά στο Ζαν Μπρέιντελ για το 1-0 του ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν από εκεί που έκλεισαν το πρώτο μέρος βάζοντας τις βάσεις για το 3ο συνεχόμενο τρίποντο. Από δημιουργός ο Τζούντγκλα με ένα ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή, έγραψε το 2-0 στο 62'.

Από εκεί και μετά ο Σιμεόνε έκανε αλλαγές και προσπάθησε να πιέσει όμως, τίποτα δε πήγαινε καλά για τους Ροχιμπλάνκος. Ο Νίλσεν έδωσε... ελπίδα στην Ατλέτκο, όμως ο Γκριεζμάν κλώτσησε στο οριζόντιο δοκάρι το «δώρο» Δανού, με το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος και τη Μπριζ να παίρνει μία σπουδαία νίκη.

Βαθμολογία ομίλου
Κλαμπ Μπριζ 9
Πόρτο 3
Μπάγερ Λεβερκούζεν 3
Ατλέτικο Μαδρίτης 3