Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
LIVE

Live: Ολυμπιακός- Φενέρμπαχτσε 3-2 (τελικό)

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ! Ο Ολυμπικαός πήρε μεγάλη νίκη επί της Φενερ, έστω και αγχωτική

90'+4' Μεγάλη φάση για τη Φενέρ! Ο Μπονούτσι ξεχνιέται από την άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά ο Ορτέγκα τελευταία στιγμή του βάζει το στοπ.

90'+3' Φάουλ για τη Φενέρ κάτω από το κέντρο, θα γεμίσει στην περιοχή του Τζολάκη.

90'+1' Πήγε να βγάλει γρήγορη κόντρα ο Ολυμπιακός, κακό κοντρόλ του Φορτούνη και χάνεται η κατοχή.

Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων 

87' ΑΛΛΑΓΕΣ για Ολυμπιακό: Μέσα οι Ελ Αραμπί, Κίνι, έξω οι Ελ Κααμπί, Μασούρας.

86' Καθοριστική παρέμβαση του Ιμπόρα πριν εκτελέσει ο Καχβετσί.

84' ΑΛΛΑΓΗ για τη Φενέρ: Μέσα και ο Μπονούτσι, έξω ο Μπεκάο .

84' ΑΛΛΑΓΗ για Ολυμπιακό: Ο Ιμπόρα στη θέση του Τσικίνιο .

82' ΑΛΛΑΓΗ για Ολυμπιακό: Μέσα ο Όρτα, έξω ο Γιόβετιτς .. 

78' ΚΙΤΡΙΝΗ Κάρτα στον Μασούρα γιατί τράβηξε τον Καντίογλου

Πάνω κάτω η μπάλα με τη μια φάση να διαδέχεται την άλλη

75' Νέα κεφαλιά του προωθημένου Κάρμο, άουτ η μπάλα.

74' Γκολ για τη Φενέρμπαχτσε! Γέμισμα του Τάντιτς, ο Γιουκσέκ τσιμπάει και ο αμαρκάριστος Καχβετσί εκτελεί εξ επαφής τον Τζολάκη για να μειώσει σε 3-2.

72' Εξαιρετική σέντρα του Φορτούνη, ο Μπεκάο παίρνει την μπουκιά από το στόμα του Ελ Κααμπί και διώχνει σε κόρνερ.

68' Γκολ για τη Φενέρμπαχτσε! Ο Τάντιτς νικά από τα έντεκα βήματα τον Τζολάκη και μειώνει σε 3-1 για τους Τούρκους.

67' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Ρέτσο

67' Πέναλτι για τη Φενέρ!Ο Ρέτσος πάει δυνατά με τάκλιν στον Οσάγι-Σάμουελ, ο οποίος επί της ουσίας έβγαινε εκτός γηπέδου και τον ανατρέπει!

63' Νέα πολύ μεγάλη φάση για τη Φενέρ! Κεφαλιά-πάσα του Τζέκο, νέα εξ επαφής κεφαλιά του Σιμάνσκι, ο Τζολάκης με εκπληκτική επέμβαση με το ένα χέρι θα το βγάλει!

62΄ ΑΛΛΑΓΕΣ για τη Φενέρ: Κρούνιτς και Ζάιτς εκτός, μέσα οι Φρεντ και Γιουκσέκ.

61' Μεγάλη φάση για τη Φενέρ! Ο Οσάγι-Σάμουελ τρυπώνει σαν εξτρέμ στην περιοχή του Ολυμπιακού, κάνει το τελείωμα αλλά ο Τζολάκης θα το βγάλει και αυτό!

57' Γκοοοοοοοοοολ για τον Ολυμπιακό! Εκπληκτικό πρέσινγκ των ερυθρόλευκων, με τον Έσε να κλέβει σε κομβικό σημείο, ο Ελ Κααμπί σπάει στον Τσικίνιο, ο οποίος με τρομερό διαγώνιο σουτ δεν αφήνει περιθώριο αντίδρασης στον Λιβάκοβιτς για το 3-0. Ενθουσιασμός από τις 32.000 οπαδών που βρίσκονται στο γήπεδο και φωνάζουν: "Φέρτε μας το ευρωπαϊκό, θρύλε όλε σε αγαπώ"

56' Η Φενέρ κερδίζει φάουλ. Πήγαν να βγάλουν μια κομπίνα οι ποδοσφαιριστές της χωρίς όμως αποτέλεσμα.

"Φέρτε μας το ευρωπαϊκό, θρύλε όλε σε αγαπώ" 53' Διαδοχικές προσποιήσεις του Τάντιτς, κανένα από τα σουτ που επιχειρεί δεν περνάει την ερυθρόλευκη άμυνα.

52΄ ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Τραγικό λάθος μετά το πρέσινγκ του Φορτούνη, ο Ελ Κααμπί υπό την πίεση του Σογιουντσού κάνει το πλασέ με το δεξί αλλά ο Λιβάκοβιτς το βγάζει με το πόδι!

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Έληξε το ημίχρονο με τον Ολυμπιακό, που είναι εξαιρετικός να προηγείται και χάρη στα γκολ των Φορτούνη  στο 8΄, και Γιόβετιτς στο 32΄  2-0 της Φενέρ. Κατοχή μπάλας: Ολυμπιακός: 44%, Φενέρμπαχτσε: 56%.

45'+4' Ευκαιρία για τη Φενέρ! Ο Τζέκο βγαίνει στο πλάι, συγκλίνει και σπάει στον Κρούνιτς, ο οποίος εκτελεί με το εξωτερικό, αλλά ο Τζολάκης εντυπωσιακά με το ένα χέρι θα απομακρύνει.

45'+3' Απευθείας φάουλ ο Καχβετσί, στην εξωτερική πλευρά των διχτυών της εστίας του Τσολάκη

45' ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΝΕΡ: Μέσα ο Καντίογλου, έξω ο Οστερβέλντε ο οποίος παίρνει το χειροκρότημα της κερκίδας κατά την αποχώρησή του με το φορείο.

Στο έδαφος ο Οστερβέλντε, φαίνεται πως δεν μπορεί να συνεχίσει. Πονάει πολύ...Mπαίνει και το φορείο στον αγωνιστικό χώρο. Ο Καντίογλου ετοιμάζεται για να περάσει στη θέση του.

41' Μεγάλο λάθος στην άμυνα του Ολυμπιακού, ο Σιμάνσκι κερδίζει και αλλάζει για τον Τάντιτς, ο οποίος χάνει τον βηματισμό του και οι Πειραιώτες διώχνουν.

40' Υπέροχο τακουνάκι του Γιόβετιτς, ο Ελ Κααμπί αλλάζει για τον Ορτέγκα, ο οποίος σουτάρει ψηλά άουτ.

37' Ο Φορτούνης κλέβει σε πλεονεκτικό σημείο και σεντράρει, ο Λιβάκοβιτς μπλοκάρει όμως.

32' Γκοοοοοοολ για τον Ολυμπιακό! Εκπληκτική συνεργασία των ερυθρόλευκων, με τον Ελ Κααμπί να σπάει με το κεφάλι για τον Γιόβετιτς, ο οποίος ανοίγει στον Φορτούνη, αυτός συγκλίνει και με μαγική κάθετη βρίσκει τον Γιόβετιτς που μπουκάρει από τα πλάγια στην περιοχή και εκτελεί τον Λιβάκοβιτς για το 2-0.

31' Κόντρα της Φενέρ, ο Καχβετσί επιχειρεί να αλλάξει για τον Τάντιτς αλλά ο Ρέτσος απομακρύνει.

29' Μπονούτσι και Φρεντ έχουν σηκωθεί για ζέσταμα από πλευράς Φενέρ, όπως και ο Καντίογλου.

27' Νέα φάση για τον Ολυμπιακό! Ο Κάρμο πιάνει την καρφωτή κεφαλιά, μετά το κόρνερ που εκτέλεσε ο Φορτούνης, αλλά ο τερματοφύλακας της Φενερμπαχτσέ απέκρουσε. Μια ακόμα καλή στιγμή για τους Ερυθρόλευκους

24' Κόρνερ για τη Φενέρ. Ο Ορτέγκα ζήτησε να βγει η μπάλα εκτός γιατί έχει ματώσει μετά από αγκωνιά του Καχβετσί, ο οποίος έχει ήδη κάρτα, αλλά ο ρέφερι δεν σταμάτησε το ματς.  Επιστρέφει στο ματς ο Ορτέγκα μετά τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο.

22' ΚΙΤΡΙΝΗ Κάρτα στον Καχβετσί για διαμαρτυρία.

18' Κόρνερ για τον Ολυμπιακό, όμως περνάει ανεκμετάλλευτο.

16' Απειλεί ξανά ο Ολυμπιακός. Εξαιρετική συνεργασία του Μασούρα με τον Γιόβετιτς, ο τελευταίος ρολάρει στην πλάτη του Σογιουντσού αλλά ο Τούρκος στόπερ του βάζει την κόντρα και ο Λιβάκοβιτς μπλοκάρει.

15' Κατοχή μπάλας: Ολυμπιακός: 40%, Φενέρμπαχτσε: 60%

12' Kόψιμο στα ίσια από τον Έσε, ο Τσικίνιο κάνει λίγο πιο δυνατή πάσα και δεν μπορεί να βγάλει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας τον Φορτούνη.

8' Γκοοοοοοολ για τον Ολυμπιακό! Μετά από πρέσινγκ του Μασούρα και κόντρα στην απομάκρυνση του Σογιουντσού, ο Φορτούνης κερδίζει την μπάλα εκτός περιοχής και με υπέροχο συρτό σουτ εκτός περιοχής εκτελεί τον Λιβάκοβιτς για το 1-0. Υπέροχο τέρμα από τον αρχηγό που δίνει το σύνθημα για να πάρει... φωτιά το Καραϊσκάκη!

7' Απειλεί ξανά η Φενέρ με ωραία κυκλοφορία της μπάλας, αλλά η σέντρα-σουτ του Τζέκο απομακρύνεται από τον Τζολάκη.

5' Συρτό σουτ του Τζέκο, ο Τζολάκης μπλοκάρει εύκολα. Σπάει το πρέσινγκ του Ολυμπιακού η Φενέρ, έχοντας εξαιρετικούς χειριστές της μπάλας.

4' Ευκαιρία για τη Φενέρ! Εκπληκτική κόντρα, η οποία ξεκινά από φάουλ που δεν δόθηκε στον Μασούρα, ο Τάντιτς βρίσκει τον Τζέκο εκτός περιοχής, ο Βόσνιος πιάνει το βολέ αλλά ο Κάρμο βάζει καταλυτικό στοπ!

1' Βαθιά μπαλιά του Ρέτσου προς τον Γιόβετιτς, λίγο έλειψε να γίνει το λάθος, αλλά ο Μπεκάο διώχνει και ενώ ο Λιβάκοβιτς είχε βγει από την εστία του.

Ξεκίνησε το παιχνίδι.

Περίπου δέκα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα και το Καραϊσκάκης, έχει γεμίσει.Έχει ανακοινωθεί sold-out, ενώ θυμίζουμε πως δεν θα υπάρξουν οπαδοί της Φενέρ όπως και αντίστοιχα του Ολυμπιακού στη ρεβάνς.

Διαιτητής: Σάντρο Σέρερ (Ελβετία) Βοηθοί: Στεφάν Ντε Αλμέιδα, Μπεκίμ Ζογκάι (Ελβετία) 4ος: Αλεσάντρο Ντούντιτς (Ελβετία) VAR: Μπάστιαν Ντάνκερτ (Γερμανία), AVAR: Λιονέλ Τσουντί (Ελβετία) 

Φενέρμπαχτσε (Ισμαΐλ Καρτάλ): Λιβάκοβιτς – Οσάγι-Σάμουελ, Σογιουντσού, Μπεκάο, Ουστερβέλντε – Ζάιτς, Κρούνιτς, Σιμάνσκι – Καχβετσί, Τάντιτς, Τζέκο

Στον πάγκο των φιλοξενούμενων: Ντεμίρ, Εγριμπαγιάτ, Γικσέκ, Καντίογλου, Κεντ, Μπονούτσι, Μπατσουαγί, Φρεντ, Ντουρσούν, Καραγιαζί, Φεντάι, Ακτσιτσέκby

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης - Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα - Έσε, Τσικίνιο - Μασούρας, Γιόβετιτς, Φορτούνης - Ελ Κααμπί

Στον πάγκο των Πειραιωτών: Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Όρτα, Ιμπόρα, Ελ Αραμπί, Αλεξανδρόπουλος, Κίνι, Καρβάλιο, Ρίτσαρντς, Ντόη

Παρακολουθήστε Live την εξέλιξη του αγώνα. 

Καλησπέρα! Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Conference League.