Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
EUROPA LEAGUE

Live: Γουέστ Χαμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2, Λειψία - Ρέιντζερς 1-0 (τελικά)

Ολοκληρώθηκαν οι δύο αγώνες. Γουέστ Χαμ-Άιντραχτ 1-2, Λειψία - Ρέιντζερς 1-0. 

85': Λειψία-Ρέιντζερς 1-0: ΓΚΟΛ για τη Λειψία. Ο Ανχελίνο με φανταστικό μακρινό μονοκόμματο σουτ στην κίνηση, ανοίγει το σκορ για τους Γερμανούς.

80': Λειψία-Ρέιντζερς 0-0: Παραμένει η μοναδική αναμέτρηση χωρίς γκολ, με τη Λειψία να έχει συνεχώς την κατοχή της μπάλας.

79': Γουέστ Χαμ-Άιντραχτ 1-2: Δοκάρι για την Άιντραχτ, με τον Καμάντα.

54': Γουέστ Χαμ-Άιντραχτ 1-2: ΓΚΟΛ για την Άιντραχτ. Μετά από ομαδική προσπάθεια, ο Σο δεν κατάφερε να νικήσει τον Αρεολά, αλλά ο Καμάντα πήρε το «ριμπάουντ» και έδωσε ξανά προβάδισμα στην Άιντραχτ

53': Η καλύτερη ευκαιρία της Λειψίας, με τον Ενκουνκού να πιάνει δυνατό σουτ και τον ΜακΓκρέγκορ να κάνει την επέμβαση.

Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο και στους δύο αγώνες.

Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στους δύο αγώνες. Λειψία-Ρέιντζερς 0-0, Γουέστ Χαμ-Άιντραχτ 1-1.

39': Γουέστ Χαμ-Άιντραχτ 1-1: Μεγάλη ευκαιρία για την Άιντραχτ, με τον Κνοφ να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ από το όριο της μικρής περιοχής.

21': Γουέστ Χαμ-Άιντραχτ 1-1: ΓΚΟΛ για τη Γουέστ Χαμ. Ο Αντόνιο ισοφαρίζει για τα «σφυριά».

15':  Δοκάρι για τη Γουέστ Χαμ με τον Μπόουεν, τεράστια ευκαιρία για το 1-1.

13': Μεγάλη ευκαιρία ισοφάρισης για τη Γουέστ Χαμ, με τον Τραπ να βγαίνει νικητής σε τετ-α-τετ μονομαχία με τον Μπόουεν.

1': Γουέστ Χαμ-Άιντραχτ 0-1: ΓΚΟΛ για την Άιντραχτ. Ο Μπορέ έκανε πανέμορφη σέντρα από τα αριστερά και ο Κνοφ με κεφαλιά δίνει νωρίς-νωρίς προβάδισμα στους Γερμανούς.

Άρχισαν οι δύο ημιτελικοί. 

Λειψία εναντίον Ρέιντζερς και Γουέστ Χαμ εναντίον Άιντραχτ είναι οι δύο ημιτελικοί του Europa League που διεξάγονται απόψε. 

Οι ενδεκάδες

Οι ενδεκάδες στο Λειψία-Ρέιντζερς: Λειψία (Τεντέσκο, 3-4-3): Γκουλάσι – Γκβάρντιολ, Χένρικς, Χάλστενμπεργκ – Λάιμερ, Άνταμς, Κλούστερμαν, Ανχελίνιο – Όλμο, Ενκουνκού, Σομποζλάι

Ρέιντζερς (Τζέραρντ, 4-2-3-1): ΜακΓκρέγκορ – Ταβερνιέ, Γκόλτνσον, Μπάσεϊ, Μπάρισιτς – Τζακ, Λούντστραμ – Αριμπό, Καμαρά, Κεντ – Ράιτ 

Οι ενδεκάδες στο Γουέστ Χαμ-Άιντραχτ: Γουέστ Χαμ (Μόγιες, 4-3-3): Αρεολά – Τζόνσον, Ντόουσον, Ζουμά, Κρέσγουελ – Σούτσεκ Ράις, Φορνάλς – Μπόουεν, Αντόνιο, Λαντσίνι.

Άιντραχτ (Γκλάσνερ, 3-4-2-1): Τραπ – Τούτα, Χιντερέγκερ, Τουρέ – Κνοφ, Σο, Ρόντε, Κόστιτς – Λίνστραμ, Καμάντα – Μπορέ.