Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κριστιάνο Ρονάλντο

ΒΙΝΤΕΟ-Εuropa League: Πρώτη νίκη για Γιουνάιτεντ, ακόμα βάζουν γκολ Μίντιλαντ και Φέγενορντ

Την πρώτη της νίκη στον πέμπτο όμιλο του Europa League πέτυχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επικράτησε με 2-0 της Σερίφ Τιρασπόλ εκτός έδρας. Οι «κόκκινοι διάβολοι» άφησαν πίσω τους την ήττα στην πρεμιέρα από την Σοσιεδάδ, παίρνοντας έτσι τους πρώτους τους βαθμούς στον όμιλο. Ο Σάντσο άνοιξε το σκορ για την αγγλική ομάδα και στο 39’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο διπλασίασε τα τέρματά της με πέναλτι.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ομόνοια δεν τα κατάφερε στο «Σαν Σεμπαστιάν» κόντρα στην Σοσιεδάδ και ηττήθηκε 2-1 από τους Βάσκους 

Στο 6ο γκρουπ, η Μίντιλαντ έκανε την έκπληξη στην έδρα της κόντρα στη Λάτσιο και συνέτριψε με 5-1 τους «λατσιάλι», ενώ την ίδια στιγμή η Φέγενορντ μετέτρεπε σε παράσταση για ένα ρόλο το παιχνίδι της κόντρα στη Στουρμ Γκρατς. Οι Ολλανδοί διέλυσαν την αντίπαλό τους με το εμφατικό 6-0 και επέστρεψαν δυναμικά στο κυνήγι της πρόκρισης.

Τέλος, στον 8ο όμιλο η Τραμπζονσπόρ με τον Τάσο Μπακασέτα και τον Μανώλη Σιώπη στο βασικό της σχήμα επιβλήθηκεμε  2-1 του Ερυθρού Αστέρα. Το δεύτερο γκολ για την ομάδα της Τραπεζούντας πέτυχε ο Τραζεγκέ στο 68’ από ασίστ του Μπακασέτα. Στο άλλο παιχνίδι, η Φερεντσβάρος «πάγωσε» το «Λουί ΙΙ» και επιβλήθηκε με 1-0 της Μονακό.