Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Έμερι: «Ίσως έπαιξε ρόλο η κούραση...»

Έμερι: «Ίσως έπαιξε ρόλο η κούραση...»

Στην κούραση που δείχνει να έχει συσσωρεύσει η Άστον Βίλα, αναφέρθηκε ο Ουνάι Έμερι μετά τη νέα ήττα (1-0) της ομάδας του, αυτή τη φορά από την Μπράιτον.

Ο Ισπανός τεχνικός, αφού παραδέχτηκε την ανωτερότητα των «γλάρων» στο σημερινό παιχνίδι, σημείωσε πως ενδεχομένως να παίζει ρόλο η κούραση, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι δεν αποτελεί δικαιολογία. Τόνισε, δε, ότι οι «χωριάτες» πρέπει να ανακτήσουν ενέργεια ενόψει της συνέχειας.

«Ίσως, αλλά δεν είναι δικαιολογία για εμάς. Χάσαμε, αλλά δεν αξίζαμε περισσότερα. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε το αγωνιστικό τους σχέδιο, αλλά δεν ήμασταν επιτυχείς. Δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες, κόρνερ και πλάγια. Ήταν πιο επικίνδυνοι.

Δεν θέλω να δω τίποτα για την Τότεναμ. Η πρόκριση στο Champions League είναι στα δικά μας χέρια. Θέλω να αναρρώσουμε και να ανακτήσουμε ενέργεια, ώστε να είμαστε φρέσκοι», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι την προσεχή Πέμπτη (9/5) ακολουθεί η ρεβάνς της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Europa Conference League, με τους Πειραιώτες να έχουν πάρει σπουδαίο «διπλό» (2-4) στο παιχνίδι της Αγγλίας.