Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ρόμα

ΒΙΝΤΕΟ: Τεράστιο «διπλό» για τη Ρόμα κόντρα στην Ίντερ!

Η Ρόμα βρέθηκε με την... πλάτη στον τοίχο από το γκολ του Ντιμάρκο στο 30' όμως έκανε την ανατροπή με τους Ντιμπάλα και Σμόλινγκ και πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στην Ίντερ εκτός έδρας. Έτσι την άφησε τέσσερις βαθμούς πίσω στον βαθμολογικό πίνακα της Serie A. 

Η Ίντερ μπήκε καλύτερα στο ματς και αφού είδε πρώτα το γκολ του Τζέκο να ακυρώνεται ως οφσάιντ, προηγήθηκε στο σκορ στο 30ο λεπτό, με τον Φεντερίκο Ντιμάρκο να βγαίνει ως κρυφός κυνηγός στην πλάτη της άμυνας της Ρόμα έπειτα από ασίστ του Μπαρέλα και να νικάει με πλασέ τον Πατρίσιο (άργησε πολύ να πέσει στη δεξιά γωνία της εστίας του).

Το γκολ αυτό πάντως έκανε την Ρόμα να πεισμώσει και να αντιδράσει άμεσα, με το γκολ της ισοφάρισης να έρχεται στο 39': Ο Σπινατσόλα έβγαλε σέντρα από τα αριστερά πιάνοντας ανοργάνωτη την αντίπαλη άμυνα και ο Ντιμπάλα έπιασε το σουτ στην κίνηση μέσα από τη μεγάλη περιοχή, για να «νικήσει» τον Χαντάνοβιτς και να ισοφαρίσει σε 1-1. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ ήταν καλύτερη μέχρι το 70ο λεπτό και είχε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες για να ξαναπάρει κεφάλι στο σκορ, όμως αρχικά ο Τσαλχάνογλου έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 63' και ακολούθως το φαλτσαριστό πλασέ του Ασλάνι έστειλε την μπάλα να φύγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Πατρίσιο στο 67'. 

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (82' Γκόσενς) Ντάμφρις (81' Μπελανόβα), Μπαρέλα, Ασλάνι (78' Μκίταριαν), Τσαλχάνογλου (78' Κορέα), Ντιμάρκο (88' Καρμπόνι), Τζέκο, Μαρτίνες

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεζ, Τσελίκ, Κριστάντε, Μάτιτς, Σπινατσόλα, Τζανιόλο (86' Μπελότι), Ντιμπάλα (58' Έιμπραχαμ), Πελεγκρίνι (82' Καμαρά)