Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ

Live: ΑΕΚ - Λαμία 3-0 (τελικό)

 

Τέλος του αγώνα.

93': ΓΚΟΛ η ΑΕΚ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ελίασον και μια πρώτη κεφαλιά του Βίντα, ο Σιμάνσκι πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και διαμόρφωσε το 3-0,

86': Διπλή αλλαγή για τη Λαμία, Σιμόν στη θέση του Σίντκλεϊ και Κορνέζος αντί του Σαντάνα.

82': Ο Γκατσίνοβιτς απέφυγε εντυπωσιακά δύο αντιπάλους του, αλλά το σουτ του κόντραρε σε αμυντικό και δεν έφτασε στην εστία της Λαμίας.

74': Αλλαγή για τη Λαμία, Τσούκαλος στη θέση του Μάλτσι.

67': Αλλαγή για τη Λαμία, στη θέση του Τερεζίου ο Μαρτίνεθ. Διπλή αλλαγή και για την ΑΕΚ, Γκατσίνοβιτς στη θέση του Τσούμπερ και Αραούχο στη θέση του Λιούμπιτσιτς.

Ακυρώθηκε το γκολ της ΑΕΚ. Μετά από εισήγηση των VAR, δόθηκε επιθετικό φάουλ του Γιόνσον στον Τερεζίου.

65': ΓΚΟΛ η ΑΕΚ. Ο Γιόνσον έκλεψε την μπάλα από τον απρόσεκτο Τζανδάρη και έδωσε την πάσα για τον Τσούμπερ, ο οποίος σέντραρε για τον Πόνσε, που έκανε το 3-0 με κεφαλιά.

64': Νέα ευκαιρία για τον Τσούμπερ, με τον Ελβετό να πλασάρει με δύναμη πάνω από τα δοκάρια.

62': Διπλή αλλαγή για την ΑΕΚ, Ελίασον και Πόνσε αντικατέστησαν Άμραμπατ και Λιβάι.

53': Ευκαιρία για την ΑΕΚ, με τον Λιβάι να σουτάρει από το όριο της μεγάλης περιοχής, λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χατζηεμμανουήλ.

Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο. 

Λήξη πρώτου ημιχρόνου, ΑΕΚ-Λαμία 2-0.

40': ΓΚΟΛ η ΑΕΚ. Δεύτερο γκολ για την Ένωση, με τον Λιβάι να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας μετά από κάθετη του Άμραμπατ και να βρίσκει με συρτό γύρισμα τον Τσούμπερ, ο οποίος αμαρκάριστος δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 2-0.

29': Ευκαιρία για την ΑΕΚ, μετά από υπέροχη κάθετη του Λιούμπισιτς, ο Τσούμπερ έκανε το τελείωμα από πλάγια θέση αλλά είδε τον Χατζηεμμανουήλ να του αρνείται το γκολ.

20': ΓΚΟΛ η ΑΕΚ. Η άμυνα της Λαμίας πιάστηκε στον ύπνο μετά από μια γρήγορη και πολύ δυνατή εκτέλεση πλαγίου άουτ από τον Άμραμπατ, με τον Λιούμπισιτς να κοντρολάρει και να εκτελεί με συρτό διαγώνιο σουτ τον Χατζηεμμανουήλ, για το 1-0.

14': Ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Τσούμπερ να βρίσκει λίγο χώρο και να σουτάρει με δύναμη με το αριστερό του πόδι, λίγο άουτ η μπάλα.

12': Καλή σέντρα από εκτέλεση φάουλ του Χατζισαφί, ο Χατζηεμμανουήλ έδιωξε με γροθιές.

Άρχισε ο αγώνας. 

ΑΕΚ εναντίον Λαμίας για την 10η και τελευταία αγωνιστική των playoffs της φετινής Super League.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Αλμέιδα, 4-2-3-1): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί – Σιμάνσκι, Γιόνσον - Άμραμπατ, Λιούμπισιτς Τσούμπερ - Λιβάι Γκαρσία

Λαμία (Βόκολος): Χατζηεμμανουήλ – Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ – Σαντάνα, Τζανδάρης, Σλίβκα – Λέικ, Μάλτσι, Τερεζίου