Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΝΤΕΜΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ - Ντέμης για Αλμέιδα: «Συγχωρούμε τέτοιες συμπεριφορές, δεν μας έχει δώσει το δικαίωμα»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε το αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και αναφέρθηκε στα όσα έγιναν με τον Ματίας Αλμέιδα με την λήξη του ματς.

«Πολύ ωραία ανάπτυξη του ΠΑΟΚ από αριστερά στο 1-0», είπε αρχικά ο Ντέμης για να σπεύσει να αναφερθεί στην αντίδραση της ΑΕΚ.

«Για περίπου μισή ώρα παρά πολύ καλή η ΑΕΚ, κυριάρχησε 100%, είχε φάσεις για γκολ, ισοφάρισε γρήγορα με ένα καταπληκτικό γκολ του Πινέδα που εδώ και 2-3 ματς είναι εκπληκτικός. Κυριάρχησε στα χαφ με Γιόνσον-Σιμάνσκι, πολύ καλός ο Ελίασον, ήταν όλοι πολύ καλοί σ' αυτό το μισάωρο», επισήμανε.

«Η Τούμπα αναγκάζει την ΑΕΚ να κάνει πάλι λίγες τελικές, είχε ξαναγίνει σε ένα προηγούμενο ματς με μόλις 6 τελικές», υποστήριξε. 

«Στο β' ο ΠΑΟΚ μπαίνει καλύτερα, έπεσε ο ρυθμός χωρίς να γίνουν φάσεις. Αν αυτό το στιλ παιχνιδιού ευνοεί κάποιον, είναι τον ΠΑΟΚ. Φάσεις δεν γίνονταν, αλλά η ΑΕΚ δεν έφθανε ποτέ στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Βρίσκεται να προηγείται ας πούμε κόντρα στην ροή του ματς. Το γκολ δεν ήρθε μετά από πίεση της ΑΕΚ. Εκεί, λοιπόν που λες έκατσε στην ΑΕΚ το γκολ, ο ΠΑΟΚ αντιδρά, δεν έχει σημασία πώς, από λάθη έρχονται αρκετά γκολ», υπογράμμισε.

«Λίγες ομάδες έχουν καταφέρει να περιορίσουν την ΑΕΚ όπως ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ δεν είχε ευκαιρία στο β' ημίχρονο», υπογράμμισε ο Ντέμης. «Έχω την εντύπωση πως τα χαφ της ΑΕΚ είχαν κουραστεί και εκεί έπρεπε να κάνει μία προσσθήκη», ανέφερε ακόμη ο Ντέμης. «Το έχω ξαναπεί πως η ΑΕΚ όποτε τελειώνουν τα ματς στην περιοχή της δέχεται γκολ, αυτό είναι de facto», είπε και πρόσθεσε: «Δεν είναι η ομάδα που θα κρατήσει το σκορ. Η ΑΕΚ πρέπει να παίζει μπροστά».

«Ξέφυγε, δεν ήταν ωραίο, ζήτησε συγγνώμη πρώτη φορά τον βλέπουμε έτσι. Συγχωρούμε τέτοιες συμπεριφορές, δεν μας έχει δώσει το δικαίωμα, δεν είναι ένας προπονητής που όπου πάει τσακώνεται», είπε για όσα έγιναν με τη λήξη του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ με τον Ματίας Αλμέιδα ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Ναι, δεν ήταν καλό, τι να λέμε;», είπε ακόμη ο Ντέμης που εκνευρίστηκε όση ώρα στην εκπομπή του προβάλλονταν τα πλάνα με τον Αλμέιδα. «Σε τέτοια πράγματα δεν είμαι μαλακός, αλλά όταν ένας προπονητής ξεφεύγει για πρώτη φορά το αντιμετωπίζω διαφορετικά. Δεν διορθώνει το παρελθόν η συγγνώμη, αλλά φτιάχνει το μέλλον», συμπλήρωσε ο Νικολαΐδης.