Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ: Στο… χέρι της ΑΕΚ ο Σιντιμπέ!

ΒΙΝΤΕΟ: Στο… χέρι της ΑΕΚ ο Σιντιμπέ!

Ώρες σημαντικών εξελίξεων για τη μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ της ΑΕΚ που αποκάλυψε χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα η γαλλική «L' Equipe».

Η Ένωση έχει κάνει επαφές με τον ποδοσφαιριστή που έχουν πάει πολύ καλά, από τη στιγμή που ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 με την Εθνική Γαλλίας δεν κατέληξε σε συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά και τη Γουεστ Χαμ που ήταν η άλλη ομάδα από την Premier League με την οποία είχε μιλήσει, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να φύγει από την Ευρώπη.

Αν η ΑΕΚ πάρει την τελική απόφαση μετά από το «ΟΚ» και του προπονητή, η μεταγραφή αναμένεται να προχωρήσει άμεσα! Η δυνατότητα του Σιντιμπέ να παίξει σε τέσσερις θέσεις και όχι μόνο δεξί μπακ μπορεί να αποδειχτεί το «κλειδί» της σπουδαίας αυτής μεταγραφής, αφού αν ο παίκτης μπορούσε να αγωνιστεί μόνο ως δεξί μπακ σε τετράδα, θα ήταν σαν να επέβαλε η Ένωση αλλαγή συστήματος στον Αλμέιδα, αφού δεν θα μπορούσε ένας παίκτης αυτής της κλάσης και με τεράστιο συμβόλαιο να είναι συμπληρωματικός.

Ο ύψους 1,82μ. Σιντιμπέ, όμως, εκτός από δεξί μπακ παίζει αριστερό μπακ (πάνω από 60 αγώνες στην καριέρα του), δεξί και αριστερό στόπερ σε τριάδα. Μάλιστα, για εκεί τον ήθελε η Νότιγχαμ σύμφωνα με αγγλικές ιστοσελίδες, αλλά και όλη τη δεξιά πλευρά σε όλες τις παραλλαγές του 3-5-2.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες, με την ΑΕΚ ουσιαστικά να έχει υπό τον έλεγχο της την υπόθεση.