Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΔΙΝΤΣΙΚΟΣ

BINTEO - Σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση για έναν χαρισματικό επιθετικό της ΑΕΚ των 80's - Δείτε τι είπε ο Γιάννης Δίντσικος για την καριέρα του στα γήπεδα

Μετά από παρά πολλά χρόνια ο Γιάννης Δίντσικος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη όπου αναφέρθηκε στην καριέρα του αλλά και όσα τον ενοχλούν στο ποδόσφαιρο του σήμερα. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ έδωσε το παρών σε φιλικό παλαίμαχων στην Καστοριά και μίλησε στον «Κόσμο των Σπορ».

Ο Δίντσικος κατέκτησε το Κύπελλο με την εξαιρετική ομάδα της Καστοριάς και προσέλκυσε το ενδιαφέρον όλων των μεγάλων ομάδων. Η διοίκηση της Καστοριάς είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό αλλά ο Δίντσικος το έσκασε από το ξενοδοχείο για να μην υπογράψει στους «πράσινους». Τελικά τον πήρε η ΑΕΚ πληρώνοντας 100εκατ. δραχμές.

Ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία του στην Ένωση αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός ανέκοψε την πορεία του. Ήταν ένα ματς με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 3 Ιανουαρίου του 1982 όταν ένα μαρκάρισμά του Ιωσηφίδη ουσιαστικά έβαλε τέλος στην καριέρα του Δίντσικου. Επέστρεψε αλλά δεν ήταν ο ίδιος σωματικά και ψυχολογικά. Όταν πλέον κρέμασε τα παπούτσια του αντιμετώπισε σοβαρά προσωπικά προβλήματα τα οποία όμως φαίνεται πλέον να έχει ξεπεράσει.