Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παίρνει... τάχιστα μέτρα για τα θέματα στην «Opap Arena» η ΑΕΚ

Παίρνει... τάχιστα μέτρα για τα θέματα στην «Opap Arena» η ΑΕΚ

Σε κινήσεις επίλυσης των προβλημάτων που εντοπίστηκαν στην «Opap Arena» στο ιστορικό ματς με τον Ιωνικό τη Δευτέρα (3/10) προχωρά η ΑΕΚ.

Τα προηγούμενα 24ωρα η Ένωση έλαβε εκατοντάδες αναφορές για ζητήματα που πρόεκυψαν στο νέο της γήπεδο. Τις κατέγραψε, τα στελέχη της ΠΑΕ τις έθεσαν στο τραπέζι και η ΠΑΕ προχωρά, ήδη, σε κινήσεις άμεσης επίλυσης τους. Με απλά λόγια στην ΑΕΚ έχουν σηκώσει μανίκια και με σεβασμό προς τους φίλους της ομάδας προχωρούν σε δραστικά μέτρα και σε ένα πλάνο που κινείται σε τρεις άξονες, προκειμένου να περιοριστούν όσο το δυνατό περισσότερο οι όποιες παραλείψεις και να εξαλειφθούν στο μέγιστο βαθμό τα προβλήματα.

Στην Ένωση, λοιπόν, στοχεύουν στη βελτίωση των ελέγχων στα τουρνικέ της «Opap Arena». Στοχεύουν, δηλαδή, στην εξάλειψη της δυνατότητας εισόδου και δεύτερου ατόμου, μαζί μ’ αυτό που «κτυπά» το εισιτήριό του.

Επίσης η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θα ενισχύσει τη φύλαξη των εισόδων του γηπέδου, με ανθρώπινο δυναμικό, πράγμα που αναμένται να φανεί από το ματς με τον Ατρόμητο κιόλας. 

Ο τρίτος άξονας αφορά την προσπάθεια που θα γίνει, ώστε να μπορέσει να ελεγχθεί »η πρόσβαση από τα δυο “πέταλα” του γηπέδου, προς τις κεντρικές θύρες, από την πίσω μεριά των εξεδρών.

Με απλά λόγια η ΑΕΚ θα κάνει ό,τι περνά από χέρι της προς την κατεύθυνση του να λυθούν τα προβλήματα που εντοπίστηκαν, αναφέρθηκαν ή ακόμη και καταγγέλθηκαν από τον κόσμο της ομάδας τα τελευταία 24ωρα!