Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΑΡΑΟΥΧΟ

Το μέλλον του Αραούχο στην ΑΕΚ

Το συμβόλαιο του Σέρχιο Αραούχο τελειώνει και όπως είναι λογικό ένα μεγάλο μέρος της κουβέντας αφιερώνεται στο μέλλον του «Τσίνο» και στο πού θα τον βρει η επόμενη μέρα.

Θα μείνει στην ΑΕΚ ή την περασμένη εβδομάδα τον είδαμε για τελευταία φορά στη Νέα Φιλαδέλφεια;

Μετά το φινάλε του τελευταίου αγώνα της σεζόν κόντρα στη Λαμία, ο Αραούχο κατευθύνθηκε προς τη σέντρα του γηπέδου για να κάνει δηλώσεις.

Όσοι είχαν μείνει εκείνη τη στιγμή στις εξέδρες της Φιλαδέλφειας σηκώθηκαν όρθιοι και τον αποθέωσαν, αφού αρκετοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν ότι ενδεχομένως να μιλάει για τελευταία φορά ως παίκτης της ΑΕΚ.

Τελικά το περιεχόμενο των δηλώσεων του δεν θύμιζε αποχαιρετισμό, κάθε άλλο.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο εκ μέρους όλων μας και πλέον μετά τη διακοπή να έρθουμε με καθαρό μυαλό, να μπούμε στη διαδικασία να παλέψουμε για τους τίτλους που θέλουμε» είπε μεταξύ άλλων ο Αραούχο.

Είπε με λίγα λόγια «πάμε να ξεκουραστούμε και να επιστρέψουμε να δουλέψουμε ξανά». Ο Αραούχο είχε τον επαγγελματισμό και την ενσυναίσθηση να μιλήσει ως εν ενεργεία παίκτης της ΑΕΚ, ως κομμάτι της.

Έριξε το βάρος στη δύσκολη στιγμή του συλλόγου και όχι στο δικό του μέλλον, γεγονός που εκτιμήθηκε από το club και επιβεβαιώνει την αρτιότητα του χαρακτήρα του και των ειλικρινών του συναισθημάτων απέναντι στην «Ένωση».

Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να πάρουμε τις δηλώσεις του ως ενδεικτικές για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Η διαπραγμάτευση για την επόμενη μέρα και το ενδεχόμενο της εκ νέου συνύπαρξης ΑΕΚ και Αραούχο είναι ένα εντελώς διαφορετικό κομμάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει κάτι αρνητικά γιατί είναι πολύ ιδιαίτερη η σχέση των δυο πλευρών.

Κανείς όμως δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για happy end γιατί δεν είναι ένα timing για να επικρατήσει το συναίσθημα εδώ που βρισκόμαστε. Λίγο υπομονή και θα τα μάθουμε όλα…