Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τι «τρέχει» με Ελαμπντελαουί και ΑΕΚ - Σκέψεις αποχώρησης από Μοχαμάντι!

Τι «τρέχει» με Ελαμπντελαουί και ΑΕΚ - Σκέψεις αποχώρησης από Μοχαμάντι!

Μπορεί δημοσίευμα να μιλά για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Ο πρώην δεξιός μπακ του Ολυμπιακού και νυν της Γαλατασαράι δεν είναι μια περίπτωση που απασχολεί και προφανώς δεν βρίσκεται και στη λίστα των κιτρινόμαυρων με τους παίκτες που εξετάζονται.

Επομένως, το ποστ στο twitter του ρεπόρτερ της «Guardian», Γουίλ Άνγουιν, που αναφέρει ότι «ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ», δεν έχει καμία απολύτως βάση.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν σκέψεις σχετικά με το μέλλον του Μίλαντ Μοχαμάντι, που ξεκινούν κυρίως από τον ίδιο τον παίκτη!

Ο Ιρανός μπακ ήρθε στην ΑΕΚ τον περασμένο Σεπτέμβρη και έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024. Ωστόσο, φέτος στο ξεκίνημα της σεζόν δείχνει να έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα.

Ο Μοχαμάντι νιώθει ότι δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Ματίας Αλμέιδα και αυτό το γεγονός τον προβληματίζει ενόψει του Μουντιάλ του Κατάρ, όπου θα βρίσκεται η Εθνική Ιράν. Γι’ αυτό και υπάρχουν σκέψεις από τον 28χρονο μπακ, προκειμένου να βρει άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Από την ΑΕΚ, αν και τον έχουν σε εκτίμηση, επειδή πιάνει θέση ξένου, δεν θα έλεγαν «όχι» σε ενδεχόμενη καλή πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για τον παίκτη.

Να σημειωθεί εδώ πως στην υπόλοιπη Ευρώπη οι μεταγραφές ολοκληρώνονται 31 Αυγούστου (εν αντιθέσει με την Ελλάδα που τελειώνουν 15 Σεπτέμβρη). Ο,τι είναι να γίνει δηλαδή σχετικά με τον Μοχαμάντι, ίσως γίνει μέσα στα επόμενα 24ώρα.

Αλλιώς, αν μπει ο Σεπτέμβρης, οι επιλογές του θα είναι να βρει ομάδα στην Ελλάδα ή την Τουρκία ή σε κάποια χώρα από τον Αραβικό κόλπο. Η τελευταία λύση, ωστόσο, δεν του δίνει δεδομένα το «εισιτήριο» για το Μουντιάλ.