Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Live: Άρης - Λεβαδειακός

Live: Άρης - Λεβαδειακός 3-0 (Τελικό)

Τέλος στην αναμέτρηση, με τον Άρη να παίρνει μία εύκολη νίκη στην πρεμιέρα του στη Super League.

Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις του αγώνα.

89' «Άγγιξε» το γκολ ο Ζερβίνιο! Ο έμπειρος άσσος έκανε την προσποίηση αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μάρκοβιτς στη φάση!

83' Ωραία προσπάθεια του Νίκας, δεν υπήρχε κάποιος συμπαίκτης του στην περιοχή.

82' Διπλή αλλαγή για τον Άρη: Μαζικού αντί του Πίρσμαν και Χατζηιωάννου αντί του Γκρέι.

76' Ο Βρακάς παραχωρεί τη θέση του στον Βουτσά και ο Ρεγκίς αντί του Συμελίδη.

75' Κίτρινη στον Ντουκουρέ.

74' Ντεμπούτο Ζερβίνιο, καταχειροκροτείται στο «Κλ. Βικελίδης». Περνάει στη θέση του Πάλμα.

73' Μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό, με τον Λούα Λούα να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Κουέστα.

72' Κίτρινη στον Συμελίδη.

68' ΓΚΟΛ ο Άρης με τον Γκρέι! Στην τρίτη του τελική στο β' ημίχρονο «χτυπάει« ο Τζαμαϊκανός επιθετικός! Ο Πάλμα με μια πανέμορφη μπαλιά περνάει την μπάλα πάνω από τον Βινίσιους και ο Γκρέι πλασάρει στην κλειστή γωνία του Μάρκοβιτς για το 3-0 του Άρη!

62' Νίκας αντί του Μουτίνιο για τον Λεβαδειακό.

61' Ανεβασμένος ο Γκρέι τα τελευταία λεπτά. Πλάσαρε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μάρκοβιτς, αποτελώντας αυτή τη στιγμή τον νούμερο ένα κίνδυνο για την άμυνα των Βοιωτών.

59' Κομβικό «όχι» του Μάρκοβιτς! Συστημένη μπάλα του Μαντσίνι για τον Γκρέι με τον τελευταίο να αστοχεί από κοντά!

58' Ο Λούα Λούα κάνει ντεμπούτο για τον Λεβαδειακό αντικαθιστώντας τον Μπελμόντ.

55' Παραλίγο να αποβεί μοιραίολάθος του Μάρκοβιτς: Στην προσπάθειά του να διώξει, ο Πάλμα κατάφερε να πάρει την μπάλα και στη συνέχεια της φάσης ο Μαντσίνι έγινε αποδέκτης της μπάλας, σουτάροντας δυνατά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λεβαδειακού!

51' Σημαντική ευκαιρία για τον Άρη, με τον Γκρέι να κάνει το πλασέ στην κίνηση έπειτα από σέντρα του προωθημένου Φαμπιάνο και την μπάλα να φεύγει πάνω από το δοκάρι.

50' Κίτρινη στον Μπελμόντ.

48' Ωραία ανάπτυξη από τον Λεβαδειακό, ο Μουτίνιο σούταρε στη συνέχεια ωστόσο έδιωξε η άμυνα του Άρη.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.

Ο Μάνου Γκαρθία και ο Ντιόπ θα περάσουν στο ματς για τον Άρη, στις θέσεις των Καμάτσο και Νταμπό.

Τέλος στο πρώτο ημίχρονο.

45+1' ΓΚΟΛ για τον Άρη ξανά με τον Μαντσίνι! «Τρύπωσε» στην άμυνα του Άρη ο Αργεντινός και διπλασίασε τα γκολ του στην αναμέτρηση, με ένα εξαιρετικό τελείωμα για το 2-0 των γηπεδούχων!

Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου.

38' Ο Δούμτσιος γίνεται για άλλη μια φορά απειλητικός, ωστόσο δεν καταφέρνει να αιφνιδιάσει τον Κουέστα.

33' Έξυπνη κομπίνα από τους παίκτες των Βοιωτών, ανενόχλητος ο Κωνσταντινίδης κάνει το σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει έξω.

Συνεχίζει κανονικά ο Βραζιλιάνος στόπερ.

31' Θέμα με τον Φαμπιάνο στον Άρη, βρίσκεται στο έδαφος και δέχεται τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

30' Καλή σέντρα του Μουτίνιο από τα αριστερά, δεν την προλαβαίνει κάποιος συμπαίκτης του.

29' Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι, την αντικρίζει ο Κωνσταντινίδης.

24' Cooling break και ανάσες για τους παίκτες των δύο ομάδων. 

23' Ο Καμάτσο βγαίνει σε τετ α τετ με τον Μάρκοβιτς, ο Βινίσιους διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

17' Νέα απόκρουση του Κουέστα! Ο Δούμτσιος προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Ισπανό πορτιέρε.

12' ΓΚΟΛ για τον Άρη! Μαντσίνι και 1-0! Ο Αργεντινός εξτρέμ με ένα εξαιρετικό γκολ στα όρια της περιοχής, ανοίγει περίτεχνα με το αριστερό λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα!

Ο Μάρκοβιτς υπό την πίεση του Μπράμπετς απέκρουσε την εκτέλεση κόρνερ, με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι, με τη φάση να έχει σταματήσει καθώς καταλογίστηκε φάουλ στον πορτιέρε του Λεβαδειακού.

5' Ο Οντουμπάτζο έφυγε στην αντεπίθεση με τον Μουτίνιο να «κόβει», διώχνοντας σε κόρνερ.

2' Χαλαρό πλασέ του Καμάτσο, μπλοκάρει χωρίς δυσκολία ο Μάρκοβιτς.

1' Σέντρα στην αναμέτρηση!

Άρης και Λεβαδειακός έχουν κάνει την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γεώργιος Τζοβάρας. Βοηθοί οι Μιχαήλ Παπαδάκης και Αντώνιος Σινιοράκης.  Στο VAR ο Αθανάσιος Τζήλος.

Σέντρα σε περίπου 15 λεπτά!

Για τον Λεβαδειακό οι Στογιάνοβιτς, Ντεντάκης, Ρεγκίς, Νίκας, Βουτσάς, Λιάγκας, Λούα Λούα, Μπαχανάκ και Μπαρμπόσα.

Στον πάγκο για τον Άρη οι Σιαμπάνης, Εμπακατά, Ματέο Γκαρσία, Μαζικού, Μανού Γκαρθία, Χατζηιωάννου, Σεϊκ, Ζερβίνιο και Τανούλης.

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδη, Τζημόπουλο, Βινίσιους, Βήχο, Μεχία, Μπελμόντε, Συμελίδη, Μουτίνιο, Βρακά, Δούμτσιο.

Άρης (Μπούργος): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν – Νταμπό, Ντουκουρέ- Μαντσίνι, Πάλμα, Καμάτσο- Γκρέι.

Οι ενδεκάδες.

Σε όλες τις αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι δύο ομάδες και στις δύο έδρες σε επίπεδο Super League έχει σημειωθεί γκολ, αφού οι πέντε συνολικά ισοπαλίες που μετράνε στις 26 κόντρες τους είναι όλες με σκορ 1-1.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί και πάλι σε πρεμιέρα πρωταθλήματος το 2008-09, με την αναμέτρηση να είναι πάλι στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη να επικρατεί 2-0 χάρη στα γκολ των Χαβίτο (66’) και Βλόνταρτσικ (79’).

Ο Άρης από το 2018-19 που έχει επιστρέψει στην Super League δεν έχει ήττα στην πρεμιέρα και μάλιστα έχει αναμετρηθεί μόλις με δύο ομάδες, αφού αντιμετώπισε τη Λαμία εκτός έδρας το 2018-19 και επικράτησε με 3-0, ενώ ακολούθησαν τρία εντός έδρας εναρκτήρια ματς πρωταθλήματος, με ΟΦΗ (1-1), με Λαμία (3-1) και ΟΦΗ (1-1).

Αντίθετα, ο Λεβαδειακός που επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια μετά από 4 χρόνια απουσίας, θα αγωνιστεί κόντρα στους Θεσσαλονικείς με μοναδικό πρόβλημα τον ανέτοιμο Σαντομιέρσκι, ενώ εκτός πλάνων του Γιάννη Ταουσιάνη έμειναν και οι Μανιώτης, Τσάπρας και Τσιριγώτης.

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο εκτός αποστολής έμεινε ο Ιτούρμπε για να συμπεριληφθεί σε αυτή, ο Ζερβίνιο. Υπενθυμίζεται πως οι «κιτρινόμαυροι» διαθέτουν έξι ξένους στο ρόστερ τους, κι έτσι ένας θα πρέπει να μένει εκτός σε κάθε αγώνα.  

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος η οποία έμεινε πρόωρα εκτός Ευρώπης από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στοχεύει να μπει με το δεξί στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως και οι «νεοφώτιστοι» Βοιωτοί που θέλουν να πραγματοποιήσουν μια πειστική εμφάνιση.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε την πρεμιέρα του Άρη με τον Λεβαδειακό στο «Κλ. Βικελίδης». Σέντρα στις 20:30!

Καλησπέρα σας!