Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ραφλί Ασρούλ

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ατρόμητος παίρνει 19χρονο Ινδονήσιο μεσοεπιθετικό

Στην απόκτηση του 19χρονου επιτελικού μέσου, Ραφλί Ασρούλ, προχωράει ο Ατρόμητος, όπως αποκάλυψε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της PSM Μακασάρ. Πρόκειται για τον σύλλογο στον οποίο ανήκει ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στην Ελλάδα και δοκιμάστηκε από τους Περιστεριώτες. «Ο παίκτης είχε δοκιμαστικό στην Ελλάδα και το πέρασε με επιτυχία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου της ομάδας στην οποία ανήκει ο 19χρονος.

Ο Ραφλί Ασρούλ αγωνίζεται κυρίως ως επιτελικός μέσος, αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις και στις υπόλοιπες θέσεις της μεσαίας γραμμής, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Ινδονησίας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ασρούλ ήταν ο ένας από τους τέσσερις παίκτες, που διακρίθηκαν στο πρόγραμμα Γκαρούντα, το οποίο τρέχουν στην Ινδονησία οι Βρετανοί Ντένις Γουάιζ και Ντες Γουόκερ, που είχαν διακριθεί στην Premier League.

Ο Ντένις Γουάιζ είχε παρομοιάσει τον Ραφλί με τον Ζορζίνιο και είχε κάνει ειδική αναφορά στην ικανότητα του νεαρού να δημιουργεί φάσεις για τους συμπαίκτες του και να τους βγάζει σε θέση γκολ, μοιράζοντας ασίστ.