Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ν. Αναστόπουλος στην «Real News»: «Κοντοζυγώνει η ώρα για ευρωπαϊκό από τον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τη μισή δουλειά για την πρόκριση στον τελικό. Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκαναν ένα ονειρικό παιχνίδι στο Μπέρμιγχαμ, νίκησαν με 4-2 την Άστον Βίλα και βρίσκονται μόλις 90' από την πρόκριση στον τελικό του Conference League, τον πρώτο τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην ιστορία του συλλόγου.

Με αφορμή την σπουδαία επικράτηση των Πειραιωτών, ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στη «Real News», τονίζοντας πως η ώρα του Ολυμπιακού κοντοζυγώνει για ευρωπαϊκό τίτλο.

«Ανεπανάληπτη, ιστορική νίκη, δεν γίνεται καθημερινά ομάδα από άλλη χώρα να πηγαίνει στην Αγγλία και να ρίχνει τεσσάρα σε μία από τις πρωτοπόρους. Απίστευτο, αλλά και ελληνικό μαζί», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Για το υψηλό μπάτζετ της Άστον Βίλα επεσήμανε: «Οι παίκτες παίζουν μπάλα και όχι τα μπάτζετ. Ο Ολυμπιακός ήταν αφεντικό στο γήπεδο».

Αφού ανέφερε ότι απαιτείται μεγάλη προσοχή στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης (9/5), ο τεχνικός της Καλαμάτας κατέληξε: «Είναι επιτυχία του Ολυμπιακού φυσικά, αλλά και ολόκληρου του ελληνικού ποδοσφαίρου που φωνάζει στους πάντες “εδώ είμαστε και είμαστε καλά”. Έτσι θα πάμε και το βράδυ της Πέμπτης, για να τελειώσουμε τη δουλειά και μετά το… όνειρο.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν χορταίνει τα πρωταθλήματα, αλλά ο καημός του ήταν πάντα το Ευρωπαϊκό. Κοντοζυγώνει η ώρα και ύστερα, αυτός ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να το χάσει, ειδικά μέσα στην Ελλάδα».