Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ - «Κλεισμένος» ο Κοστίνια από τον Ολυμπιακό - Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας

ΒΙΝΤΕΟ - «Κλεισμένος» ο Κοστίνια από τον Ολυμπιακό - Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας

Λίγες μέρες μετά την πρόσληψη του Πέδρο Άλβες στη θέση του τεχνικού διευθυντή, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την πρώτη του μεταγραφή στην εποχή του Πορτογάλου παράγοντα.

Συγκεκριμένα, ο Κοστίνια είναι μία περίπτωση που ήταν ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών το τελευταίο διάστημα όμως όλα δείχνουν πως «κλείνει» στον Ολυμπιακό.

Ο 23χρονος δεξιός οπισθοφύλακας της Ρίο Άβε, ομάδα της οποίας έχει πάρει ηνία ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αναμένεται να πιάσει... λιμάνι το ερχόμενο καλοκαίρι, προκείμενου να ενισχύσει το ρόστερ των «ερυθρολεύκων».

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από τις ακαδημίες της Πόρτο και της Μπράγκα πριν καθιερωθεί σε αυτές τις Ρίο Άβε και ανδρωθεί με τον πορτογαλικό σύλλογο. Στην επαγγελματική του καριέρα μετράει 100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό δέκα γκολ και ισάριθμες ασίστ ενώ είναι μία φορά διεθνής με την Κ21 της Πορτογαλίας.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες της μεταγραφής, ο Πορτογάλος αμυντικός θα κοστίσει συνολικά 2,5 εκατ. ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του, με τη Ρίο Άβε να διατηρεί ως ποσοστό μεταπώλησης το υπόλοιπο 30%.

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες φαίνεται πως δεν θα σταματήσουν μόνο σε αυτή την περίπτωση από την πορτογαλική ομάδα ενώ να θυμίσουμε πως θα προχωρήσουν σε 5+1 μεταγραφές τον ερχόμενο Γενάρη προκειμένου να γίνουν διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ.

Πιο αναλυτικά, ο Ολυμπιακός θα ψαχτεί για έναν (ενδεχομένως και δύο) στόπερ, έναν χαφ, έναν εξτρέμ και έναν φορ ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο και για έναν τερματοφύλακα.