Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός «καθάρισε» τον Παναθηναϊκό Β'

Ο Λεβαδειακός επικράτησε εύκολα με 3-0 του Παναθηναϊκού Β΄ και είναι πλέον μια ανάσα από το να «κλειδώσει» και βαθμολογικά την πρώτη θέση στο Νότιο Όμιλο και τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου της Super League 2,

Ο Λεβαδειακός μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, με τον Παναθηναϊκό Β'. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους φάση να ανοίξουν το σκορ.

Συγκεκριμένα στο 3ο λεπτό του αγώνα, η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή, με τον Μουτίνιο να κάνει το σουτ και να «νικάει» τον Μαργκόνο. Ο Λεβαδειακός πίεζε και μόλις πέντε λεπτά μετά από το γκολ είχε δοκάρι μετά από δυνατό σουτ του Μπαρμπόσα.

Ότι δεν κατάφερε στη φάση αυτή, το κατάφερε δύο λεπτά αργότερα. Ο Μπαρμπόσα με κεφαλιά μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα του Λεβαδειακού. Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων συνέχισε να είναι… πρωταγωνιστής και στο 12ο λεπτό είχε και νέο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους «πράσινους» να μην μπορούν καν να πλησιάσουν την περιοχή του Λεβαδειακού. Στο 43ο λεπτό ο Μπαρμπόσα βγήκε τετ α τετ, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα από την Λιβαδειά πέτυχε και τρίτο τέρμα με ωραία κεφαλιά του Μπαχανάκ.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, το «τριφύλλι» κατέγραψε την πρώτη καλή στιγμή του. Ο Αθανασακόπουλος μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις δίπλα από το δοκάρι. Στο 51ο λεπτό ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στο 4-0, αλλά το σουτ του Κονέ το έδιωξε ο τερματοφύλακας της δεύτερης ομάδας του «τριφυλλιού».

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια και ο Λεβαδειακός απείλησε ξανά στο 71’, με το σουτ του Δούμτσιου στην γωνία της μικρής περιοχής και δεξιά, με τον Μαργκόνο να διώχνει με υπερένταση. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Β' απέκρουσε και την προσπάθεια του Βρακά, που βγήκε στην αντεπίθεση, στο 74ο λεπτό. Ο Τσιριγώτης σπατάλησε μια καλή στιγμή για την ομάδα του, έξι λεπτά μετά, καθώς το σουτ του λίγο έξω από την περιοχή ήταν αδύναμο, με τον Μαργκόνο να βγάζει εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Βρακά, στο 90′, μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Λιάγκας, Μπαχανάκ, Βήχος (63’ Παναγιώτου), Νίκας, Συμελίδης (67’ Μανιώτης), Κονέ (76’ Ροβίθης), Μουτίνιο (46’ Δούμτσιος), Μπαρμπόσα (46’ Μυτίδης), Βρακάς.

Παναθηναϊκός Β: Μαργκόνο, Ρόμπι, Νταμπίζας (63’ Αντωνίου), Σιδεράς, Μαρτίνης (52’ λ.τ. Κούτσιας), Ηλιάδης (63’ Δημητρίου), Θεοχάρης (76’ Ματσαδές), Μαραθωνίτης (76’ Αλμπάνης), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Τσιριγώτης.