Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΔΟΞΑ

Δόξα Δράμας: Πρώτη φορά σε 106 χρόνια στα τοπικά!

Παρότι η Δόξα Δράμας πήρε νίκη στα χαρτιά με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, για την ιστορική ομάδα της Μακεδονίας «κλειδώνει» και μαθηματικά, όπως διαφαινόταν το τελευταίο διάστημα, ο υποβιβασμός στο τοπικό!

Η ομάδα που έπαιξε αρκετά χρόνια στην Α΄ Εθνική, «γέννησε» σημαντικούς παίκτες και συμμετείχε σε τρεις τελικούς Κυπέλλου Ελλάδος, οδηγήθηκε πρώτη φορά στα 106 χρόνια της λαμπρής ιστορίας της στα τοπικά Δράμας, μετά το τρίποντο της Νίκης Ευκαρπίας επί της Χανιώτης.

Η διαφορά των δυο ομάδων διατηρείται στους 8 πόντους, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος και έτσι οριστικοποιείται το… μοιραίο για τους «Μαυραετούς», πριν τα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα με Αναγέννηση Επανομής (Τετάρτη 24/4) εκτός και Αετό Βαρβάρας (άλλη Κυριακή 28/4) εντός.

Υπενθυμίζεται ότι από το Α΄ γκρουπ προηγήθηκε ακόμα ένας «ηχηρός» υποβιβασμός, της Βέροιας, επίσης πρώτη φορά στα τοπικά, ενώ την κατηγορία αποχαιρετούν ακόμα (εκτός του Κεραυνού Αγγελοχωρίου που δε «κατεβαίνει») οι Αετός Βαρβάρας, Άρης Πετεινού, Αναγέννηση Επανομής και Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.