Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΤΟΥΜΠΑ

LIVE: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-0 (Σάχοβ 53', Πρίγιοβιτς 60') - Τελικό

Τελείωσε ο αγώνας στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη μεγάλη νίκη με 2-0. 

ΔΟΚΑΡΙ για τον ΠΑΟΚ στο 92'. Ο Ουάρντα απέφυγε υπέροχα τον Φιγκέιρας, έκανε το σουτ λίγο έξω απ' την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ύστερα από παρεμβολή και του Λεάλι.

Στο 90' σουτ στην κίνηση του Φιγκέιρας λίγο έξω απ' την μεγάλη περιοχή, η μπάλα πάνω απ' την εστία του Γλύκου.

Στο 85' ο Κάτσε βρήκε με το τακουνάκι τον Πρίγιοβιτς, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά ο Λεάλι μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

Στο 79' ο Φορτούνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ρομαό πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ στο 60'. Ο Τσίμιροτ έβγαλε υπέροχη κάθετη στον Ενρίκε, ο οποίος έκανε το γύρισμα απ' τα αριστερά και ο Πρίγιοβιτς με πλασέ απ' το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 2-0!

ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ στο 53'. Ο Ουάρντα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μαλεζάς πήρε την κεφαλιά, ο Λεάλι απέκρουσε, αλλά ο Σάχοβ πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 48' ο Ουάρντα έκανε τη σέντρα απ' τα δεξιά, η μπάλα κόντραρε στα σώματα, κατέληξε στον Ενρίκε, ο οποίος έκανε το ψαλιδάκι, αλλά ο Λεάλι μπλόκαρε εύκολα.

Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο. 

Ημίχρονο στην Τούμπα. 

Στο 44' ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Πρίγιοβιτς πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε απ' τον Μποτία και κατέληξε στον Ενρίκε, αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου πέρασε πολλά μέτρα άουτ.

Στο 41' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη από πλάγια θέση, η μπάλα άουτ.

Στο 38' ο Ουάρντα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βαρέλα πήρε την κεφαλιά απ' το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 35΄ νέα καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ! Ο Σάχοβ απέφυγε τον Ανδρούτσο, μπήκε στην μεγάλη περιοχή απ' τα δεξιά, έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι, αλλά το σουτ του Ουάρντα κατέληξε ψηλά άουτ.

Στο 34' ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Κάμπος έκλεψε την μπάλα απ' τον Ρέτσο, μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή απ' τα δεξιά, έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 30' φάουλ σε καλή θέση για τον Ολυμπιακό, ύστερα από τράβηγμα του Ενρίκε πάνω στον Ανσαριφάρντ. Λίγο έξω απ' την μεγάλη περιοχή και δεξιά.

Στο 26' ο Μποτία παραχωρεί κόρνερ, ύστερα από επικίνδυνη σέντρα του Μάτος.

Στο 13' ο  Ανσαριφάρντ προσπάθησε να κρεμάσει το Γλύκο από μακρινή απόσταση, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω απ' την εστία του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Στο 7' μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Ανσαριφάρντ, ύστερα από λάθος του Γλύκου.

Στο 3' ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ανσαριφάρντ μπήκε στην μεγάλη περιοχή απ' τα δεξιά, έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι, με τον Σισοκό να επιχειρεί το σουτ και την μπάλα να καταλήγει κόρνερ, ύστερα από παρέμβαση των αμυντικών του ΠΑΟΚ.

Άρχισε το ντέρμπι της Τούμπας.

Το μεγάλο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας διεξάγεται στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Κρέσπο, Μάτος, Μαλεζάς, Βαρέλα, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Ουάρντα, Ενρίκε, Κάμπος, Πρίγιοβιτς.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Σισοκό, Ρέτσος, Μποτία, Φιγκέιρας, Ανδρούτσος, Ρομαό, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι, Ανσαριφάρντ.