Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΟΑΚΑ

LIVE: ΑΕΚ - Αούστρια 2-2 - Τελικό

Τελείωσε ο αγώνας στο ΟΑΚΑ με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 2-2. 

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ για την ΑΕΚ στο 90' με τον Λιβάγια. Ο Αραούχο έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Λιβάγια προ κεντής εστίας ισοφάρισε σε 2-2!

Στο 86' καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Μακρινό σουτ του Χριστοδουλόπουλου, η μπάλα λίγο έξω απ' το αριστερό δοκάρι του Πεντς.

Αλλαγή για την ΑΕΚ στο 80'. Ο Μπακασέτας στη θέση του Τζανετόπουλου.

Κίτρινη κάρτα στον  Βράνιες στο 74'.

Νέα καλή στιγμή για την ΑΕΚ στο 73'. Ο Αραούχο βγήκε στην αντεπίθεση, ύστερα από κλέψιμο του Γιόχανσον, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Ζέρμπεστ και κατέληξε κόρνερ.

Στο 71' ο Γαλανόπουλος έστρωσε στον Μάνταλο, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Αλλαγή για την Αούστρια στο 69'. Ο Φρίζενμπιχλερ στη θέση του Μόνσχαϊν.

Ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Λιβάγια κερδίζει τις κόντρες, μπαίνει στην περιοχή, κάνει το πλασέ, αλλά ο Πεντς με νέα τρομερή επέμβαση αρνείται την παραβίαση της εστίας του. Η φάση στο 67'.

Κίτρινη κάρτα στον Γκάλο στο 62.

Στο 60' νέα καλή στιγμή για την ΑΕΚ! Ο Λιβάγια βγήκε στην αντεπίθεση, έκανε το συρτό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 59' αλλαγή για την Αούστρια. Ο Πρόκοπ αντί του Αμπντουλάι.

Στο 58' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου, έδιωξε σε κόρνερ ο Πεντς.

Στο 55' μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Γκάλο έκανε τη σέντρα απ' τα δεξιά, ο Βράνιες πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα απ' το δεξί δοκάρι του Πεντς.

Στο 54' ευκαιρία για την ΑΕΚ. Σουτ του Μάνταλου μέσα από την περιοχή, έδιωξε και πάλι ο Πεντζ

Αλλαγή για την ΑΕΚ στο 53'. Στη θέση του Αϊντάρεβιτς πέρασε ο Γαλανόπουλος.

ΓΚΟΛ η Αούστρια στο 49'. Η άμυνα της ΑΕΚ πιάστηκε στον ύπνο. Οι Αυστριακοί κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα, αυτή έφτασε στον Τατζούρι που με ωραίο φαλτσαριστό πλασέ νίκησε τον Ανέστη και έκανε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους.

Άρχισε το δεύτερο 45λεπτο.

Τα στατιστικά του πρώτου ημιχρόνου.

Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ.

ΓΚΟΛ για την Αούστρια στο 43'. Ο Πίρες βγήκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Μόνσχαϊν με κοντρινή προβολή νίκησε τον Ανέστη για το 1-1.

Στο 42' ο Χόλτσχαουζερ εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ, αλλά ο Μπακάκης παραχώρησε νέο κόρνερ.

Στο 35' ο Χόλτσχαουζερ εκτέλεσε το φάουλ, ο Μοχάμεντ πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Ανέστης μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

Πρώτο γκολ του Λιβάγια με τη φανέλα της ΑΕΚ.

ΓΚΟΟΟΟΛ για την ΑΕΚ στο 28'. Υπέροχη κάθετη του Μάνταλου στον Αραούχο, ο οποίος έκανε το πλασέ, ο Πεντς απέκρουσε, αλλά η μπάλα στη συνέχεια κόντραρε στον Λιβάγια και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 27' καλή στιγμή για την ΑΕΚ! Ο Λιβάγια συνεργάστηκε με τον Μάνταλο, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά ο Πεντς έδιωξε σε κόρνερ.

Αλλαγή για την ΑΕΚ στο 23'. Ο Τζανετόπουλος στη θέση του τραυματία Τσόσιτς.

Στο 19' ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε πλασαριστά στον Μάνταλο, ο οποίος έστρωσε στον Αϊντάρεβιτς που έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Ζέρμπεστ, κατέληξε στον Τσόσιτς, αλλά ο Πεντς απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Σέρβου.

Στο 17' δοκάρι για την Αούστρια. Ο Τατζούρι έκανε το γύρισμα απ' τα αριστερά, ο Μόνσχαϊν έπιασε το σουτ στην κίνηση, ο Ανέστης απέκρουσε και στη συνέχεια της φάσης η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 15' κίτρινη κάρτα στον Αλάσαν.

Στο 9' ο Χριστοδουλόπουλος "πάτησε" στον Αϊντάρεβιτς, ο οποίος έκανε τη σέντρα, ο Βράνιες πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Πεντς μπλόκαρε την μπάλα.

Άρχισε ο αγώνας στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Αούστρια Βιέννης για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς, Μπακάκης, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο, Λιβάγια.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ (Τόρστεν Φινκ): Πεντζ, Μοχάμεντ, Τατζούρι-Σράντι, Αμπντουλάχι, Μόνσχαϊν, Σερμπέστ, Κλάιν, Ντε Πάουλα, Χόλτζχάουζερ, Μαρτσίνκο, Πιρές.