Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

LIVE: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-0 - Τελικό

Τελείωσε ο αγώνας στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη μεγάλη νίκη με 1-0.

92': Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Εκτέλεση φάουλ του Μπίσεσβαρ, η μπάλα κατευθύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα εκτός από την κεφαλιά του Κάμπος.

91': Κάρτα στον Πάρντο. 

Έξι λεπτά οι καθυστερήσεις. 

90': Κάρτα στον Ελ Καντουρί για σπρώξιμο στον Οφόε λίγο πριν εκτελεστεί το κόρνερ.

89': Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Σέντρα του Σακχόφ, κεφαλιά-πάσα του Πρίγιοβιτς στον Μάτος που ήταν σχεδόν πάνω στη γραμμή και πήρε το κόρνερ.

89': Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Τζούρτζεβιτς αντί Ανσαριφάρντ στο ματς.

86': Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης δίνει τη θέση του στον Ζντίελαρ.

84': Γέμισμα του Μπίσεσβαρ και προ του Σάκχοφ, διώχνει όπως όπως ο Κούτρης και συμπλήρωσε ο Προτό που απομάκρυνε.

79': Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Μπίσεσβαρ αντί Λέοβατς στο ματς.

77': Κίτρινη στον Τσίμιροτ για φάουλ στον Πάρντο.

75': Μακρινό γέμισμα του Βιεϊρίνια από δεξιά με φάουλ, διώχνει ο Προτό, που δέχεται και φάουλ.

72': Αντεπίθεση για τον Ολυμπιακό. Ο Μάριν έσπασε στον Οφόε, ο οποίος δεν έκανε καλό κοντρόλ και η μπάλα πέρασε άουτ.

50%-50% η κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο.

71': Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Μάτος έπιασε ωραία κεφαλιά μέσα στην περιοχή, ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Σαμπράνο, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

69': Αλλαγή και για τον ΠΑΟΚ. Ο Κάμπος στη θέση του Μακ.

69': Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Μάριν αντί του Ανδρούτσου.

67': Ο διαιτητής ζητάει από τον 4ο (Παπαπέτρου) να κατέβει το πανό που είχε κατέβει στην ανάπαυλα.

66': Φάση για τον ΠΑΟΚ. Κεφαλιά του Σαμπράνο, η μπάλα πέρασε άουτ.

62': Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Σάκχοφ αντί του Μαουρίσιο.

59': Φάουλ του Οφόε για κάρτα στον Μάτος. Δεν την έβγαλε ο Κομίνης.

59': Ο Μαουρίσιο πάλι ψάχνει το σουτ με τον Ρομαό να βάζει το "στοπ". Είχε πάλι επιλογή για πάσα ο μέσος του ΠΑΟΚ.

55': Διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού για φάουλ του Μάτος στον Οφόε. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα επειδή τράβηξε τον αντίπαλό του.

ΓΚΟΛ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ 51'. Γέμισμα του Φορτούνη από δεξιά, ο Οφόε πιάνει την πρώτη μπαλιά και δίνει δεξιά, ο Ρομαό την κεφαλιά, ο Σαμπράνο προσπαθεί να διώξει, αλλά στέλνει την μπάλα πάνω στον Ένχελς κι από εκεί εξοστρακίζεται στα δίχτυα για το 1-0. 

Άρχισε το δεύτερο 45λεπτο στο "Γ. Καραϊσκάκης". 

Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

45': Φάση για τον ΠΑΟΚ. Ο Μαουρίσιο πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, δοκίμασε το πόδι του στέλνοντας την μπάλα αρκετά άουτ. Ο μέσος του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε σπάσει την μπάλα στον Μακ, που ήταν αμαρκάριστος στα δεξιά της περιοχής.

40': Ο Ζαμπράνο χρησιμοποίησε το χέρι του, ο Κομίνης το είδε και σφύριξε φάουλ. Ο Κούτρης προσπάθησε να το εκτελέσει γρήγορα και ο πάγκος του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκε έντονα πως ο Μάτος παρεμπόδισε τον Κούτρη. Έχει κίτρινη ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.

39': Φάουλ του Οφόε στον Ελ Καντουρί. Ο Κομίνης του χάρισε την κίτρινη. Ο Βέλγος σήκωσε επικίνδυνα το πόδι του.

38': Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Σέντρα από τα δεξιά του Πάρντο, ο Ανδρούτσος έκανε την προβολή αλλά δεν βρήκε την μπάλα, η οποία κατέληξε στα χέρια του Ρέι.

35': Αντεπίθεση για τον Ολυμπιακό. Ο Οφόε έσπασε στον Ανδρούτσο, ο οποίος δεν έκανε καλή σέντρα και ο κίνδυνος για την άμυνα του ΠΑΟΚ απομακρύνθηκε.

31': Κίτρινη κάρτα στον Μάτος για φάουλ στον Ανδρούτσο. Χρησιμοποίησε το χέρι στη διεκδίκηση ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, που είχε δεχτεί παρατηρήσεις από τον ρέφερι στο ξεκίνημα του ματς.

25': Ο Σαμπράνο γύρισε κι έκοψε τον Πάρντο και στη συνέχεια πέταξε εκτός αγωνιστικού χώρου τη μπάλα δείχνοντας να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

24': Κίτρινη κάρτα στον Ανδρούτσο για σκληρό μαρκάρισμα στον Μάτος. Σωστή η απόφαση.

21': Ένταση ανάμεσα σε Σισέ και Πρίγιοβιτς! Ο Προτό βγήκε και πήρε επιθετικό φάουλ σε ένα γέμισμα προς τον Πρίγιοβιτς και στη συνέχεια ο Σισέ του όρμησε και τον έσπρωξε. Από μία κίτρινη και στους δύο από τον Κομίνη.

18': Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ωραία κυκλοφορία της μπάλας ανάμεσα σε Ελ Καντουρί και Λέοβατς με τον δεύτερο να σπάει στον Μακ, που δεν έκανε καλή πρώτη επαφή και το σουτ του κατέληξε εύκολα στην αγκαλιά του Προτό.

16': Ο Λέοβατς προσπάθησε να καλύψει με το σώμα του μια μπαλιά, ο Ανσαριφάρντ του την έκλεψε με τάκλιν, όμως ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του για φάουλ του Ιρανού.

12': Επιθετικό φάουλ του Ένεχελς στον Μάτος. Παρατηρήσεις στον στόπερ του Ολυμπιακού από τον Κομίνη, επειδή διαμαρτυρήθηκε για το σφύριγμα.

8': Νέα καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Γύρισμα του Μάτος στο ύψος του πέναλτι για τον Πρίγιοβιτς, ο Ένχελς μπήκε στη φάση κι έδιωξε. Νωρίτερα, στην προηγούμενη φάση ο Μαουρίσιο χρησιμοποίησε το χέρι του σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Σισέ.

5': Φάση για τον ΠΑΟΚ. Ωραία κάθετη του Βιεϊρίνια στον Ελ Καντουρί, που μπήκε μόνος στην περιοχή, όμως το παράλληλο γύρισμα που έκανε ήταν πολύ δυνατό και δεν πρόλαβε να μπει στη φάση ο Πρίγιοβιτς.

2': Φράγμα του Μάτος στον Φορτούνη και παρατηρήσεις του Κομίνη στον μπακ του ΠΑΟΚ.

Άρχισε ο αγώνας.

Καθυστέρηση στη σέντρα του ντέρμπι μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τα καπνογόνα που άναψαν στο πέταλο του Ολυμπιακού.

Εικόνα live21961708/44290.jpg

Στο "Γ. Καραϊσκάκης" διεξάγεται το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ομάρ, Σισέ, Ένχελς, Κούτρης, Ρομαό, Οφόε, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Πάρντο, Ανσαριφάρντ.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Σαμπράνο, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μακ, Βιεϊρίνια , Πρίγιοβιτς.