Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΓΑΙΝΑ ΓΙΟΣ

ΒΙΝΤΕΟ: Με τον γιο του Παύλο σήκωσε το τρόπαιο της Euroleague ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είδε τον Παναθηναϊκό κα φεύγει… κατακτητής από τον τελικό της Euroleague , «ράβοντας» στη φανέλα ου το 7ο «αστέρι».

Η απόλυτη δικαίωση για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού είδε από κοντά τον τελικό των “πρασίνων” με την Ρεάλ Μαδρίτης και είδε την ομάδα του να σηκώνει μετά από 13 χρόνια τη Euroleague.

Από την 17η θέση της περασμένης σεζόν, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο μπασκετικό… Έβερεστ. Ο τηλεοπτικός φακός «συνέλαβε» τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να παρακολουθεί τον αγώνα, να είναι σκεπτικός και να πανηγυρίζει με πάθος τα καλάθια της ομάδας του, μέχρι τη στιγμή που το σφύριγμα της λήξης την έχρισε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

 

Τη στιγμή της απονομής του τροπαίου, ο Κώστας Σλούκας έψαξε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν πήγε να σηκώσει μαζί με τον Έλληνα γκαρντ και τον Εργκίν Αταμάν το τρόπαιο.

 

Στη συνέχεια όμως, πήγε μπροστά στο κατάμεστο πέταλο των φίλων του «τριφυλλιού» που κατέκλυσαν την Uber Arena και σήκωσε το ευρωπαϊκό μαζί με τον γιο του, Παύλο.