Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ: Τέλος ο Πιόλι από τη Μίλαν μετά από 4,5 χρόνια

ΒΙΝΤΕΟ: Τέλος ο Πιόλι από τη Μίλαν μετά από 4,5 χρόνια

Ο Στέφανο Πιόλι και η Μίλαν χώρισαν τους δρόμους τους ύστερα από συνεργασία 4.5 ετών, στη διάρκεια των οποίων οι «ροσονέρι» πανηγύρισαν την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.

Οι Λομβαρδοί θα πορευθούν με νέο τεχνικό την προσεχή αγωνιστική περίοδο, ο οποίος θα ανακοινωθεί σύντομα.

«Η Μίλαν και ο Στέφανο Πιόλι ανακοινώνουν ότι δεν θα συνεχίσουν μαζί την επόμενη σεζόν, σκοπεύοντας να διακόψουν την επαγγελματική σχέση που τους συνδέει από τον Οκτώβριο του 2019», ανακοίνωσε ο σύλλογος.

«Η Μίλαν ευχαριστεί θερμά τον Στέφανο Πιόλι και όλο το επιτελείο του, που οδήγησε την πρώτη ομάδα σε αυτά τα πέντε χρόνια στην κατάκτηση ενός Σκουντέτο που θα μείνει αξέχαστο και που έφερε τη Μίλαν μόνιμα πίσω στις πιο σημαντικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Στέφανο, με τον επαγγελματισμό και την ανθρωπιά του, μπόρεσε να ενισχύσει την ομάδα και ενσάρκωσε τις θεμελιώδεις αξίες του Ομίλου από την πρώτη μέρα».

Από την πλευρά του, ο Ιταλός τεχνικός ευχαρίστησε με τη σειρά του τον σύλλογο για την ευκαιρία να είναι μέρος της ιστορίας του, εξέφρασε ευγνωμοσύνη στη διοίκηση, την ομάδα και το προσωπικό για την υποστήριξη και τον μεγάλο επαγγελματισμό τους κι αφιέρωσε μια ιδιαίτερη σκέψη στους οπαδούς.