Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Α1 Πόλο Γυναικών: «Έπνιξε» τον Νηρέα ο ανανεωμένος Ολυμπιακός

Α1 Πόλο Γυναικών: «Έπνιξε» τον Νηρέα ο ανανεωμένος Ολυμπιακός

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στο πόλο υπέταξε την αντίστοιχη του Νηρέα Χαλανδρίου με 20-4 για την 21η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Την άνεση για εκτεταμένο rotation είχε ο Αλεξάντερ Τσίριτς, κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου, ο οποίος χρησιμοποίησε πολλές αθλήτριες από την ακαδημία του συλλόγου στην εύκολη νίκη με σκορ 20-4.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης, από την αρχή μετέτρεψαν σε μονόλογο το παιχνίδι, απέναντι στην ομάδα του Χαλανδρίου. Η ομάδα του Πειραιά πήρε προβάδισμα με έξι τέρματα στο τέλος της πρώτης περιόδου, το οποίο διεύρυνε στη συνέχεια φτάνοντας στο τελικό 20-4.

Από τις «ερυθρόλευκες», αυτές που ξεχώρισαν ήταν οι Φωτεινή Τριχά και Κασσιάνα Μαργαρίτη, με πέντε και τέσσερα γκολ αντίστοιχα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 20-4

Τα οκτάλεπτα: 7-1, 2-0, 6-2, 5-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Δουρέκα, Χριστοδούλου 1, Μαργαρίτη 4, Τριχά 5, Κανετίδου, Δρακωτού 1, Σιούτη 3, Υφαντή, Χαλδαίου 2, Τζωρτζάκη 3, Θεοφανοπούλου 1, Παπαδοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Τορνάρου.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Πουλοπούλου, Παπαφιλίππου 1, Γιαμπασάκου 1, Κόλλια 2, Μπινιάρη, Κωνσταντοπούλου, Ρουσάκη, Κατσιάνου, Ψικάκου, Τσαγκαλίδη, Καραχάλιου.