Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
απολογίες

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή δύο από τους χούλιγκαν

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι απολογίες στην Ευελπίδων των 31 από τους 67 συλληφθέντων για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη τον περασμένο Δεκέμβριο στου Ρέντη, αλλά και σειρά άλλων εγκληματικών πράξεων.

Από τους 31 που οδηγήθηκαν σήμερα στα δικαστήρια, έχουν ολοκληρώσει την απολογία τους οι 15 και δύο έχουν προφυλακιστεί. Πρόκειται για έναν 31χρονο που φέρεται να έχει ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση των χούλιγκαν.

Ανακριτές και Εισαγγελείς έχουν ήδη αποφανθεί σύμφωνα με πληροφορίες για την προφυλάκιση δύο κατηγορουμένων ο ένας εκ των οποίων στη δικογραφία αναφέρεται με το προσωνύμιο «Κοκός» και είναι 31 ετών, ενώ ο άλλος είναι 26 χρόνων.

Για τέσσερις η δικαστική αρχή έκρινε πως θα αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο ανήλικος αδελφός του 18χρονου προφυλακισμένου για τη δολοφονία του αστυνομικού. Ο ανήλικος στην απολογία του φέρεται να αναφέρθηκε στο βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου όταν έξω από το γήπεδο στο Ρέντη χτυπήθηκε θανάσιμα ο αστυνομικός, λέγοντας πως ήταν εκεί και πέταξε μια ναυτική φωτοβολίδα.