Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Τα μάτια τους 1000 στον ΠΑΟΚ - Μην γίνουμε σαν τους Βέλγους - Τα καλύτερα έρχονται...

Τα μάτια τους 1000 στον ΠΑΟΚ - Μην γίνουμε σαν τους Βέλγους - Τα καλύτερα έρχονται...

Οι Βέλγοι υποστηρίζουν ότι στην Θεσσαλονίκη θα βρεθούν 1000 οπαδοί της Μπριζ.

Όσοι και να έρθουν, ο κόσμος του ΠΑΟΚ οφείλει να τους συμπεριφερθεί άψογα. Όπως αρμόζει σε έναν φιλόξενο Ελληνα. Κι όχι να δείξει εκδικητικές τάσεις για τα όσα έγιναν στο Μπριζ.

Στο κάτω κάτω οι απλοί οπαδοί της βελγικής ομάδας δεν έχουν καμία σχέση με την Αστυνομία και τις Αρχές γενικά. Κι ούτε φυσικά ευθύνονται γι΄ αυτά που ουσιαστικά ντρόπιασαν τη χώρα τους.

Το αυριανό παιχνίδι έχει χαρακτηριστεί από την ΟΥΕΦΑ αγώνας υψηλής επικινδυνότητας και τα μέτρα θα είναι δρακόντεια.

Θα είναι κρίμα κι άδικο να συμβούν διάφορα έκτροπα και ο ΠΑΟΚ να έχει πρόβλημα. Σκεφτείτε, δε, να περάσει στα ημιτελικά.

Όσοι αγαπούν πραγματικά την ομάδα τους έχουν χρέος να την προστατεύσουν και να διδάξουν πολιτισμό. Όπως έκαναν στα προηγούμενα ματς.

Η ΟΥΕΦΑ έχει ήδη ανοίξει φάκελο έρευνας για τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν στο περιθώριο του πρώτου αγώνα και θέλω να πιστεύω ότι θα πάρει τις αποφάσεις που χρειάζονται.

Μέχρι τότε υπάρχει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Το πιο ιστορικό του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

Σημασία έχει η νίκη-πρόκριση και τίποτε άλλο. Η Τούμπα θα είναι κατάμεστη και με τη φωνη της θα πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

Από εκεί και πέρα είναι δουλειά των παικτών να σημειώσουν τουλάχιστον άλλο ένα τέρμα και ο ΠΑΟΚ να βρεθεί στα ουράνια.

Το 1-0 του Μπριζ δινει το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να ονειρεύεται ότι μπορεί να πετύχει κι αυτή την ανατροπή. Αρκεί να μπει στο ματς όπως με τους Κροάτες…