Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η απόφαση του ΠΑΟΚ για προσθήκες από Ρωσία, Ουκρανία - Τόσες μεταγραφές το καλοκαίρι

Η απόφαση του ΠΑΟΚ για προσθήκες από Ρωσία, Ουκρανία - Τόσες μεταγραφές το καλοκαίρι

Η UEFA μπορεί να ενημέρωσε πως υπάρχει δικαίωμα για δύο μεταγραφές από παίκτες που προέρχονται από τη Ρωσία και την Ουκρανία, στις ομάδες που συμμετέχουν στα Κύπελλα Ευρώπης, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν θα προχωρήσουν σε κάποια κίνηση.

Οι ασπρόμαυροι, που βρίσκονται στους «8» του Conference League, συζήτησαν ονόματα παικτών από τα πρωταθλήματα της Ρωσίας και της Ουκρανίας, αλλά όχι κάτι ουσιαστικό.

Στον ΠΑΟΚ μίλησαν κυρίως για απόκτηση κεντρικού αμυντικού, αλλά γενικότερα ήταν αρνητικοί για απόκτηση ποδοσφαιριστή που θα ερχόταν μόνο για λίγους μήνες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που πιστεύει κυρίως στην ομαδική δουλειά και στο καλό κλίμα των αποδυτηρίων, ενεργοποίησε ξανά τον Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος δεν επέστρεψε μόνο για έναν αγώνα, αλλά αναμένεται να παίξει και πάλι τον δικό του σημαντικό ρόλο στην ομάδα.

Από την πλευρά του, ο Ζοσέ Μπότο έχει ξεκινήσει την προεργασία του για το καλοκαίρι. Ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας έχει αρκετή δουλειά μπροστά του, αφού όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει περισσότερες από 8 μεταγραφές στη θερινή μεταγραφική περίοδο.