Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΑΛΕΖΑΣ

Μαλεζάς: "Θα φανεί μέσα στο γήπεδο..."

 

Ο Στέλιος Μαλεζάς εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό τελικό και σε αυτήν τόνισε ότι μόνο μέσα στο γήπεδο μπορεί να διαπιστωθεί τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας αμυντικός

Για το γεγονός ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έχουν κατακτήσει ως τώρα τίτλους: "Το σημαντικό είναι μας δημιουργήσει κίνητρο και να μην μας αγχώσει.

Δεν έχουμε κατακτήσει -μαζί κι εγώ- κάποιοι ποδοσφαιριστές ένα τρόπαιο στην καριέρα μας κι είναι ένα όνειρο αυτό. Κοιτάμε αυτή τη στιγμή αυτό το Κύπελλο, αυτή την ημέρα που είναι πολύ σημαντική κι εύχομαι να πάνε όλα καλά".

 

Για το  "δεν παίζουμε τους τελικούς, τους κερδίζουμε" που χρησιμοποιείται κατά κόρον τις τελευταίες ημέρες: "Εγώ με τα μότο που χρησιμοποιούνται δεν τα έχω καλά, αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να κερδίσουμε το Κύπελλο. Το πως παίζονται ή δεν παίζονται οι τελικοί, είναι καλό να το δείξουμε στο γήπεδο. Καλά είναι τα λόγια, αλλά πιο σημαντικά είναι τα έργα".

 

Για το αν θα θεωρείται επιτυχημένη η χρονιά, εφόσον η ομάδα πάρει το Κύπελλο: "Νομίζω ότι θα έχουμε βάλει ένα μεγάλο λιθαράκι, έτσι ώστε να μπορούμε να λέμε ότι είχαμε μία καλή χρονιά. Το Κύπελλο είναι στόχος, θέλουμε να δούμε και τι θα γίνει και με κάποια άλλα θέματα και θα είμαστε ικανοί, εφόσον το κατακτήσουμε, να θεωρούμε τη χρονιά επιτυχημένη".

 

Για την ήττα από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα: "Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, είτε παίζεις με τον πρώτο ή με τον τελευταίο μία στιγμή μπορεί να τα αλλάξει όλα. Κανείς δεν το σκέφτεται, εμείς κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι ως έναν τελικό, ως ένα παιχνίδι που μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο".

 

Για τη... δίψα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ για έναν τίτλο: "Το σημαντικό είναι αυτό να το δούμε σαν κίνητρο κι όχι να μας αγχώσει. Μπορεί να ακούγεται ωραίο ή άσχημο τώρα, αλλά το πιο σημαντικό είναι το πως θα εμφανιστούμε αύριο και πως θα προσπαθήσουμε να το δούμε αυτό σαν κίνητρο".

Σ.ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ