Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ενημέρωση για τα εισιτήρια του Ολυμπιακός-Άστον Βίλα

Ενημέρωση για τα εισιτήρια του Ολυμπιακός-Άστον Βίλα

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (09/05, 22:00) δίνει ένα από τα μεγαλύτερα ματς της ιστορίας του, υποδεχόμενος την Άστον Βίλα για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Conference League στο κατάμεστο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας επίστησε την προσοχή των φιλάθλων της ομάδας για τη γνησιότητα των εισιτηρίων του ιστορικού αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εφιστά την προσοχή στους φιλάθλους της ομάδας για την προστασία τους και την είσοδό τους στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" για τον αγώνα Ολυμπιακός – Aston Villa, στο δεύτερο ημιτελικό του UEFA Europa Conference League την Πέμπτη (09/05, 22:00).

Οι φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το γήπεδο θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί εισιτήρια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός (www.olympiacos.org) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» ή από το www.ticketmaster.gr.

Οποιαδήποτε άλλη πηγή διάθεσης εισιτηρίων δεν είναι αποδεκτή και η ΠΑΕ Ολυμπιακός δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που το εισιτήριο δε θα είναι έγκυρο".