Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Φιορεντίνα

Serie A: Η Φιορεντίνα διέσυρε τη Σασουόλο και την στέλνει στην Serie B

Πέταγε «φωτιές» απόψε  η Φιορεντίνα και πάει φουριόζα στον πρώτο ημιτελικό του Conference League! Οι «βιόλα» διέλυσαν με το εμφατικό 5-1 τη Σασουόλο και πάει με την ψυχολογία στα ύψη στο πρώτο ματς με την Κλαμπ Μπριζ, ενώ συνεχίζει να έχει ελπίδες για έξοδο στην  Ευρώπη. Την ίδια ώρα, οι «νεροβέρντι» γνώρισαν ακόμη μία ήττα και οδεύουν με μαθηματική ακρίβεια προς τον υποβιβασμό τους στη Serie B.

Ασφαλώς ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης η Φιορεντίνα, η οποία πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια χάρη στο τέρμα του Σοτίλ στο 17’. Ωστόσο, αυτό που… ερχόταν στο δεύτερο ημίχρονο, η αλήθεια είναι πως δεν φαινόταν.

Ο Μαρτίνες Κουάρτα στο 54’ έδωσε... αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, με τον Θόρστβεντ να μειώνει σε 2-1 τρία λεπτά αργότερα. Παρόλα αυτά, η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις ένα λεπτό αφού στην επόμενη φάση ο Γκονζάλες επανέφερε τη διαφορά στα δύο γκολ.

Η εκρηκτική εκκίνηση στο δεύτερο ημίχρονο για τους «βιόλα» συνεχίστηκε, με τον Μπαράκ στο 62’ να ξεχειλώνει τον δείκτη του σκορ. Ο Γκονζάλες με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι έγραψε το 5-1, το οποίο ήταν το τελικό σκορ.