Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παγκόσμιο τηλεοπτικό ενδιαφέρον για το Άρης - ΑΕΚ

Παγκόσμιο τηλεοπτικό ενδιαφέρον για το Άρης - ΑΕΚ

Το απόγευμα τις Κυριακής ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με την αγωνιστική να περιλαμβάνει επτά αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν ταυτόχρονα (3/3,19:30). Αυτή που ξεχωρίζει είναι εκείνη ανάμεσα στον Άρη και στην ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στο «Κλ. Βικελίδης».

Η μάχη αυτή συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού η Ένωση καλείται να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για κατάληψη της κορυφής. Αυτό το ενδιαφέρον, όμως, δεν περιορίζεται μόνο εντός συνόρων, αφού ουκ ολίγοι τηλεοπτικοί σταθμοί ανά τον κόσμο θα μεταδώσουν τον αγώνα της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Αναλυτικά, πάνω από 30 κανάλια παγκοσμίως θα μεταδώσουν ζωντανά το παιχνίδι των δύο ομάδων με τα κίτρινα. Για λογαριασμό της Λατινικής Αμερικής το ματς θα δείξει από τη συχνότητα του ο σταθμός «Claro», ο οποίος θα μεταφέρει εικόνα από το Άρης - ΑΕΚ σε 20 χώρες της ηπείρου. Όσο για τα βαλκάνια, το δίκτυο «SportKlub» θα μεταδώσει τον αγώνα σε Κροατία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία και Βοσνία.

Κάλυψη για το παιχνίδι θα έχει και ο σταθμός του γνωστού επιχειρηματία, Ατζούν, με το κανάλι «Exxen» να εξασφαλίζει δικαιώματα για το Άρης - ΑΕΚ. To ίδιο δίκτυο, μάλιστα, θα έχει εικόνα και από την Κρήτη, εκεί όπου ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική.