Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Κοντά σε νέα συμφωνία ο Άρης με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποτέλεσε μία από τις τελευταίες κινήσεις του Άρη στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Η απόφαση απόκτησής του δεν βασίστηκε μόνο στην πρόθεση προσθήκης Ελλήνων παικτών, η οποία θα επιβεβαιωθεί στο προσεχές καλοκαίρι καθώς οι «κίτρινοι» δεν έχουν ελληνικό κορμό κι αυτό τους κοστίζει, όσο στην προσωπικότητά του και σε στοιχεία που μπορεί να προσδώσει ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, μπαρουτοκαπνισμένος στο υψηλό επίπεδο, σε μια ομάδα.

Γεγονός που φανέρωσε την επιθυμία συνεργασίας του με τον Άρη ήταν ότι στις συζητήσεις που είχε κάνει με τον Θόδωρο Καρυπίδη έβαλε το οικονομικό σε δεύτερη μοίρα και σύμφωνα με πληροφορίες κάτι αντίστοιχο ισχύει και τώρα όπου οι δύο πλευρές ήδη έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο υπογραφής νέας συμφωνίας. Κατά τις ίδιες πηγές, το ζήτημα έχει περισσότερο τυπικό χαρακτήρα καθώς σε προφορικό επίπεδο τα έχουν βρει σε όλα.

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής δε πήρε πολλά λεπτά συμμετοχής, καθώς χρησιμοποιήθηκε μεν σε δέκα αγώνες αλλά ο χρόνος του περιορίστηκε στα 188 αγωνιστικά λεπτά. Είναι ξεκάθαρα ότι αυτός θα είναι δευτερεύον, ωστόσο, ο ίδιος έχει δείξει αποδοχή αλλά και προσαρμογή με τις αποφάσεις του προπονητή. Η λογική των επαφών που ήδη έχουν γίνει με σκοπό την υπογραφή νέου συμβολαίου δεν διαφέρει από αυτή που έφερε τον Χριστοδουλόπουλο στο «Κλ. Βικελίδης» και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, σύντομα θα κλείσει η συμφωνία.