Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ - Σπάθας: «Μέχρι και η ΑΕΚ μας δικαιώνει - Διπλό πέναλτι για τον Παναθηναϊκό»

ΒΙΝΤΕΟ - Σπάθας: «Μέχρι και η ΑΕΚ μας δικαιώνει - Διπλό πέναλτι για τον Παναθηναϊκό»

Έπειτα από ένα "χορταστικό" παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης", Άρης και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3, με τον Λορέν Μορόν να σκοράρει με πέναλτι στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ηλίας Σπάθας, στην αθλητική εκπομπή του MEGA το βράδυ της Κυριακής, σχολίασε για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου:

"Χαίρομαι που μέχρι και η ΑΕΚ δικαιώνει την εκπομπή μας και μιλάει για τον διαιτητή Σιδηρόπουλο, ο οποίος για μια ακόμα φορά δεν απέφυγε τα λάθη. Έχουμε συνεχόμενα λάθη από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο, έχουμε μια υπεροπτική συμπεριφορά.

Πρέπει να καταλάβουν οι υπεύθυνοι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να απαλλαγεί από διαιτητές τύπου Σιδηρόπουλου. Δεν μπορεί να στηριχτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στα πλέι οφ με διαιτητές σαν τον Σιδηρόπουλο. Οι διαιτητές κρίνονται από τις αποφάσεις τους και όχι από το σήμα που φοράνε στο στήθος και από εξωγηπεδικές συμπεριφορές.

Αυτό που σίγουρα εμένα με κάνει χαρούμενο είναι ότι και η ΑΕΚ έρχεται προς το τέλος του πρωταθλήματος να μιλήσει για τον διαιτητή Σιδηρόπουλο και να επιβεβαιώσει αυτά που έχει πει αρκετές φορές η εκπομπή μας, ότι ο διαιτητής Σιδηρόπουλος δεν μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη και αυτό φαίνεται στο γήπεδο".

Ο Ηλίας Σπάθας σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις και από το παιχνίδι ΟΦΗ-Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα είπε στη «Σούπερ Μπάλα Live:

"Ο Βεργέτης δεν απέφυγε τα λάθη. Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ γλιστράει και μετά έχουμε την οποιαδήποτε επαφή, δεν υπάρχει αποβολή για τον Ούγκο.

Ένα φάουλ για την ομάδα του Παναθηναϊκού, δεν δόθηκε κάρτα στον Μεγιάδο για εσκεμμένο χτύπημα στον Μπακασέτα. Είναι ξεκάθαρη παράβαση.

Αυτό μου κάνει εντύπωση είναι ότι στα επόμενα αμέσως λεπτά θα δοθεί φάουλ και κάρτα στον Μπακασέτα για τον ίδιο λόγο. Άρα, ο διαιτητής έπραξε ξεχωριστά για τον Παναθηναϊκό και διαφορετικά για τον ΟΦΗ.

Στη φάση του πέναλτι ο Τσέριν απρόσεκτα προσπαθεί να παίξει τη μπάλα, χτυπάει στο καλάμι τον αντίπαλο. Καλώς δόθηκε το πέναλτι για την ομάδα του ΟΦΗ.

Ο Ιωαννίδης παλεύει με τρεις ποδοσφαιριστές. Προσπαθούν να τον αποτρέψουν, προς τιμήν του Ιωαννίδη δεν πέφτει κάτω.

Ο Λουκάο κάνει υποδοχή μανσέτα, την σταματά και τη διώχνει. Ο διαιτητής Παπαπέτρου δεν δίνει τη βοήθεια να κάνει στον Βεργέτη ανασκόπηση. Δεν δίνει τη βοήθεια. Λειτουργεί ως Πόντιος Πιλάτος. Βεβαίως είναι πέναλτι. Το βλέπει ο Παπαπέτρου, κάθεται σε ένα γραφειάκι με δέκα κάμερες".