Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η επόμενη ομάδα του Φορτούνη...

Η επόμενη ομάδα του Φορτούνη...

Η είδηση των τελευταίων ημερών είναι ότι ο Κώστας Φορτούνης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς κι αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Τα σενάρια για το μέλλον του Φορτούνη είναι πολλά. Να υπενθυμίσουμε ότι ο παίκτης έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, κάτι που σημαίνει ότι το «κλειδί» για τις όποιες εξελίξεις το κρατά η ομάδα του Πειραιά.

Ήδη ακούγεται ότι μπορεί να δοθεί δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού ή και να μείνει ελεύθερος με μικρό αντίτιμο και ρήτρα μη μετακίνησης σε άλλη ελληνική ομάδα.

Το σίγουρο είναι ότι ο ίδιος ο Φορτούνης στην ηλικία των 29 ετών, που βρίσκεται, θέλει να αποδείξει ότι δεν είναι ακόμα «τελειωμένος». Θέλει να διεκδικήσει την πιθανότητα να επανέλθει στο υψηλό επίπεδο στο οποίο βρισκόταν.

Η προτεραιότητά του είναι να αγωνιστεί σε ανταγωνιστικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και σε μία ομάδα που να έχει στόχους. Η Bundesliga θα μπορούσε να ήταν ένας προορισμός για τον διεθνή άσο, καθώς έχει αφήσει πολύ καλό όνομα εκεί, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Κάιζερσλάουτερν.